- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
kişilik ve mesleki anlamda başarısız bir adam gitmesi gerek bizde işi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçma saçma konuşmakişilik ve mesleki anlamda başarısız bir adam gitmesi gerek bizde işi yok.
kişilik ve mesleki anlamda başarısız bir adam gitmesi gerek bizde işi yok.
Mesela hoca bırakınca ondan sonra kim gelecek deniyor ya. Sen Terim gittikten sonra Mancini geldiğinde koro şeklinde stadı Imparator Fatih Terim diye inletirsen kim gelirse gelsin bir önemi bir mânâsı kalmaz zaten bu kafa yapısında hiç bir şey değişmez değişemez ki.
sent via GSC
Rijkaard, Mancini, Skibbe, Prandelli, Tudor gibi adamların bizden ayrıldıktan sonraki performansları tek sıkıntının koro halinde Fatih Terim tezahuratları olmadığının ispatı niteliğinde.
özür diliyorumlatife etmiştim![]()
Mizaha ara vermek elmezdirKAÇACAK
Yanlış anlama ama özellikle sen konu Terim olunca hiç çekilmiyorsun. Mesela alakasız konularda bile Terim'e bağlıyorsun konuyu bunu önceden de söylemiştim bir defa sanırım takıntı gibi birşey olmuş iyice.Rijkaard, Mancini, Skibbe, Prandelli, Tudor gibi adamların bizden ayrıldıktan sonraki performansları tek sıkıntının koro halinde Fatih Terim tezahuratları olmadığının ispatı niteliğinde.
ne oldu devrimci sence galatasarayımızdada devrimin vakti gelmedimi hala?saçma saçma konuşma
nasi yetistirememis adam DR olmus DR LEVENTHocamin en buyuk zaafi, yanina dogru isimleri secememe ve yetiştirememesi bence...
Yoksa müzemiz kazandirdiklariyla dolu.
Yanlış anlama ama özellikle sen konu Terim olunca hiç çekilmiyorsun. Mesela alakasız konularda bile Terim'e bağlıyorsun konuyu bunu önceden de söylemiştim bir defa sanırım takıntı gibi birşey olmuş iyice.
Iyi ya o zaman Terim gidince kulübe kilit vuralım hepimiz kurtulalım nasıl olsa başkasının şansı yok size göre. Ben ne diyorum siz yine ne anlıyorsunuz. Terim den sonra gelenin kredisi olmuyor ki zaten böyle kafa yapıları yüzünden.
sent via GSC