Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma eskisi gibi hava veremiyor. Emin i oyuna almasını anlamı ne. 352 ne kazandıracak? Gördük Emre Taşdemir ne yapabildi hücumda.

kişilik ve mesleki anlamda başarısız bir adam gitmesi gerek bizde işi yok.
1609878712481.webp

Bu takimi hic mi calistirmiyorsun hoca? Tamam eksik coktu ama rakipde en iyi onbiri ile cikamadi, hic bir halt oyniyamiyoruz, en azindan bu durumda bir duran top ile gol atip maci koparalim ama birak gol atmayi tehlikeli bile olmuyoruz neredeyse bizim.kullandimiz kornerlerden insallah kontra yemeyiz diye dua ediyoruz.

Bu sezon heralde kornerden hic gölümüz yok, frikikten desek oda büyük ihtimal yok, onlari gectim en son söyle 25 metreden gol atan oyuncumuz varmi acaba suanki kadroda? Bu nasil bir takim calistirma bu nasil oyuncu aldirma? Hic mi oyuncu transfer ederkene bu takimda yillarca duran top sikintisi var, almak istedimiz oyuncunun birisi mutlaka bu sorunu cözmeli demiyorsunuz?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesela hoca bırakınca ondan sonra kim gelecek deniyor ya. Sen Terim gittikten sonra Mancini geldiğinde koro şeklinde stadı Imparator Fatih Terim diye inletirsen kim gelirse gelsin bir önemi bir mânâsı kalmaz zaten bu kafa yapısında hiç bir şey değişmez değişemez ki.

sent via GSC

Mesela hoca bırakınca ondan sonra kim gelecek deniyor ya. Sen Terim gittikten sonra Mancini geldiğinde koro şeklinde stadı Imparator Fatih Terim diye inletirsen kim gelirse gelsin bir önemi bir mânâsı kalmaz zaten bu kafa yapısında hiç bir şey değişmez değişemez ki.

sent via GSC

Rijkaard, Mancini, Skibbe, Prandelli, Tudor gibi adamların bizden ayrıldıktan sonraki performansları tek sıkıntının koro halinde Fatih Terim tezahuratları olmadığının ispatı niteliğinde.

Son iki haftada bol bol ftball taktigi ile hosnut olduk

Sahada ne yaptigini bilmeyen takimlara artik ftballci dememiz gerekir

Rijkaard, Mancini, Skibbe, Prandelli, Tudor gibi adamların bizden ayrıldıktan sonraki performansları tek sıkıntının koro halinde Fatih Terim tezahuratları olmadığının ispatı niteliğinde.

o tezahuratlar yuzunden hic bir hoca fatih terim kadar basarili olamiyor bu kulupte

her sey o tezahuratlar yuzunden

sucukcular niye cikip bir sey demiyor?

Yanlış anlama ama özellikle sen konu Terim olunca hiç çekilmiyorsun. Mesela alakasız konularda bile Terim'e bağlıyorsun konuyu bunu önceden de söylemiştim bir defa sanırım takıntı gibi birşey olmuş iyice.

Iyi ya o zaman Terim gidince kulübe kilit vuralım hepimiz kurtulalım nasıl olsa başkasının şansı yok size göre. Ben ne diyorum siz yine ne anlıyorsunuz. Terim den sonra gelenin kredisi olmuyor ki zaten böyle kafa yapıları yüzünden.

sent via GSC

Hocamin en buyuk zaafi, yanina dogru isimleri secememe ve yetiştirememesi bence...
Yoksa müzemiz kazandirdiklariyla dolu.

Yanlış anlama ama özellikle sen konu Terim olunca hiç çekilmiyorsun. Mesela alakasız konularda bile Terim'e bağlıyorsun konuyu bunu önceden de söylemiştim bir defa sanırım takıntı gibi birşey olmuş iyice.

Iyi ya o zaman Terim gidince kulübe kilit vuralım hepimiz kurtulalım nasıl olsa başkasının şansı yok size göre. Ben ne diyorum siz yine ne anlıyorsunuz. Terim den sonra gelenin kredisi olmuyor ki zaten böyle kafa yapıları yüzünden.

sent via GSC

Bir takıntım yok, gelen hocaların genel olarak da çok becerikli olmadığını söylemek istedim. Yoksa Hamzaoğlu misal gayet başarılıydı ve yanında Albayrak varken bu Terim döneminden çok daha kötü bir profil de çizmiyordu. Ama saydığım hocalar içinde Skibbe hariç hiçbirinin ısrar edilse bile sonuç getireceğine inanmıyordum. Terim'in yerine gelen hiçbir hocanın Terim kadar kredi sahibi olmadığına katılıyorum ama Luce hariç benim hatırladığım hocalar içinde kalsaydı, ısrar edilseydi Terim'den iyi olurdu diyebileceğim bir hoca profiline de şahit olmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt