- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ben naptım burda Allah aşkına?Berke tebrik ederim. Yine birini daha banlatmayı başardın
1 gün dinlenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben naptım burda Allah aşkına?Berke tebrik ederim. Yine birini daha banlatmayı başardın
1 gün dinlenelim
berke banlanmayacak mi simdiBerke tebrik ederim. Yine birini daha banlatmayı başardın
1 gün dinlenelim
kaka yerine sino gelince bozulan biri olarak lukaku isteyip cagneye somurtmus olabilir
oyun sistemi ki var knk adamin eskidendi eskideeeeennnn falcaoyu da cagneyi de istese aldirmazdi istemiyorum maliyete girmeyin dediginde biterdi is terimden bahsediyoruz lan baskasi degil
Birde seneye satabileceklerini düşündü sanırım Mr. Dehabayrak
Ffp yüzünden elimizde olan 13 mio yanıyordu galiba o dönem
Ben naptım burda Allah aşkına?
yokberke banlanmayacak mi simdi
Ya dediğim tek şey ezik Tudor'u neden savunuyorsun?valla ben de bilmiyorum ne yaptığını ama bir şekilde milletin bam teline basmayı başarıyorsun.
yok
Ya dediğim tek şey ezik Tudor'u neden savunuyorsun?
Konuşmanın öncesini bile okumadım
Ezik değil mi yalan mı? Hayvani şekilde oynattığı kadroyu derbilerde tırsak şekilde oynatıyorsa bu adam bu camiayı kaldıramıyordur eziktir.Sami de gergin biraz ewt
Bak yine bana patladı yav ismimi tamamen değiştirmediler değiştirseler beyaz sayfa açacadım#InSamiWeTrust #FreeSami #CanÖzbekOut
Bak yine bana patladı yav ismimi tamamen değiştirmediler değiştirseler beyaz sayfa açacadım![]()
Boşanmam lazım ilk du bakalımBirde Berke Mehmetoglu dene
Üstüne bana küstü yav olabilir mi böle bişeyO degilde adam 4 gol yedimiz macta ceza yemedi 7 sene once gitmiş igor tudordan ceza yedi
Ezik değil mi yalan mı? Hayvani şekilde oynattığı kadroyu derbilerde tırsak şekilde oynatıyorsa bu adam bu camiayı kaldıramıyordur eziktir.
Benlik bir şey yok vallahi bu sefer
Fatih Terim - 7
Igor Tudor - 0
Jan Olde Riekerink - 5
Mustafa Denizli - 3
Hamza Hamzaoglu - 8
Cesare Prandelli - 3
Roberto Mancini - 5
Fatih Terim - 10
Bülent Ünder - 3
Gheorghe Hagi - 3
Frank Rijkaard - 3
Bülent Korkmaz -3
Michael Skibbe - 6
Cevat Güler - 7
Karl-Heinz Feldkamp - 8
Eric Gerets - 7
Gheorghe Hagi - 7
Fatih Terim - 5
Mircea Lucescu - 9
Fatih Terim - 10
Ben naptım burda Allah aşkına?
Pardon abi hürmetlerniye milleti rahat bırakmıyon lan.