Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaka yerine sino gelince bozulan biri olarak lukaku isteyip cagneye somurtmus olabilir
oyun sistemi ki var knk adamin eskidendi eskideeeeennnn falcaoyu da cagneyi de istese aldirmazdi istemiyorum maliyete girmeyin dediginde biterdi is terimden bahsediyoruz lan baskasi degil

Adam forvet aldıramadı,ortasaha aldıramadı.Yaz boyunca ağlayacaktı neredeyse transfer yok diye.Demek ki o kadar gucu yokmuş

Birde seneye satabileceklerini düşündü sanırım Mr. Dehabayrak

Ffp yüzünden elimizde olan 13 mio yanıyordu galiba o dönem

Bir düşünsene Abdurrahim Albayrak Ajax takimindan bir futbolcu istemeye gidiyor.

Insannah bir dopci istiyoruz Fatttih hojamnan sizden.

Sami de gergin biraz ewt
Ezik değil mi yalan mı? Hayvani şekilde oynattığı kadroyu derbilerde tırsak şekilde oynatıyorsa bu adam bu camiayı kaldıramıyordur eziktir.

Benlik bir şey yok vallahi bu sefer

Sami harbiden küsmüş yalnız ha wpden de yazdım takmadı

Oyuncu degisikliklerini kesin sen yaptın,brumayi da hazir degil diye oynatmiyodun kovulmadan önce.adam antalya ve rize macinda sov yapti sonra.hocam ne degisik adamsin ya

Terim gitmemeli. Gidecekse albayrak gönderilsin ve Terim kendi isteğiyle kulüpte başka bir görevde olsun. Terim sonrası bize lazım olan da sistem oturtacak bir teknik direktör. Seneyi değil 5 6 yılı kurtarmamız gerek

Ezik değil mi yalan mı? Hayvani şekilde oynattığı kadroyu derbilerde tırsak şekilde oynatıyorsa bu adam bu camiayı kaldıramıyordur eziktir.

Benlik bir şey yok vallahi bu sefer

Ben forumdaki en büyük anti-tudorculardan biriyim de Sami başka bir şeyi anlatıyordu.

Fatih Terim - 7
Igor Tudor - 0
Jan Olde Riekerink - 5
Mustafa Denizli - 3
Hamza Hamzaoglu - 8
Cesare Prandelli - 3
Roberto Mancini - 5
Fatih Terim - 10
Bülent Ünder - 3
Gheorghe Hagi - 3
Frank Rijkaard - 3
Bülent Korkmaz -3
Michael Skibbe - 6
Cevat Güler - 7
Karl-Heinz Feldkamp - 8
Eric Gerets - 7
Gheorghe Hagi - 7
Fatih Terim - 5
Mircea Lucescu - 9
Fatih Terim - 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt