- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
01.12.1995 gününe ait haber üstattarih kaç tam olarak 96 diye tahmin ediyorum
Euro 96 İngiltere'de olduğu için Fulya Terim Londra bileti almış motivasyon amacıyla01.12.1995 gününe ait haber üstat
Sanırım milli maç için İngiltere'de iken eşi ile bir röportajı var
Sayfanın tamamı yok ama şöyle kupürün bir kısmı var
Her puan kaybında teknik direktörün eleştirilmesi komik geliyor,hiç oyuncuların eleştirildiğini görmedim.Ben 2 yıldır forumdayım, mantıklı eleştiri görmedim. Kendisini istifaya davet etmişliğim vardır,sebebi sistem getiremeyeceğini düşünmüştüm.Şuan sistem getirdiği oldukça belliyken şu soruyu soranlar var: Ne oynuyoruz ?İnşallah gider de muradınıza erersiniz.
Bu nasıl nefrettir anlamıyorum.
hocam izlediniz mi Fenerbahçe-Alanya maçını?
Her iki takımda ne güzel futbol izletti değil mi bize?
Bitik oyuncularınla bize de başarılar.
İzlediyse Alanya'nın oyunuyla gurur duymuştur. Ne Terim, ne de yolunu gözlediğiniz Alman hoca gelip bu akşam Fener'in topunu oynatmaz Galatasaray'a.
Maçı izledim. Çok keyifli bir maçtı. Fener ya da Alanya diye ayırmıyorum. Oyuncular istekli, herkes koşuyor. Bizim maçlara bakınca uyuyasım geliyor.
Son zamanlarda Antep maçlarını izleyin mesela. Adamlar futbolun hakkını veriyor.
Sahada oyuncuların tercihlerine, yeteneklerine etki edemez maalesef. Kaçırılan goller, verilemeyen son paslar hocanın suçu değil veya oyuncuların anlamsız kırmızı kart görmeleri.
Alanya karşısında 1-0 öndeyiz Etebo 35. dakika atılıyor.
Emre Kılınç Antalya maçı 50.dakika atılıyor.
Gümrük maçı ile Konya maçında 10 saniye içinde gol yiyoruz.
Kayseri maçı Akbaba'nın bile isteye gol atmak istememesini aşamıyoruz maalesef.
Hoca süper güç değil eldeki malzeme ile 20 adam almış FB'den 2 puan geride biten bir şey yok ama GS yönetimi GS düşmanlığını bir kenara koymalı sizlere tavsiyem hocanın başlığına değil yönetimin başlığına yazmanız.
Sahada oyuncuların tercihlerine, yeteneklerine etki edemez maalesef. Kaçırılan goller, verilemeyen son paslar hocanın suçu değil veya oyuncuların anlamsız kırmızı kart görmeleri.
Alanya karşısında 1-0 öndeyiz Etebo 35. dakika atılıyor.
Emre Kılınç Antalya maçı 50.dakika atılıyor.
Gümrük maçı ile Konya maçında 10 saniye içinde gol yiyoruz.
Kayseri maçı Akbaba'nın bile isteye gol atmak istememesini aşamıyoruz maalesef.
Hoca süper güç değil eldeki malzeme ile 20 adam almış FB'den 2 puan geride biten bir şey yok ama GS yönetimi GS düşmanlığını bir kenara koymalı sizlere tavsiyem hocanın başlığına değil yönetimin başlığına yazmanız.