Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020-12-19 (43).webp

2020-12-19 (42).webp

2020-12-19 (46).webp

2020-12-19 (45).webp
2020-12-19 (44).webp

Bilerek yaptığını düşünüyorum yönetime diyor ki değiştirecek adamım yok alın size değişiklik dün resmen dalga geçti yönetimle.. tek üzüldüğüm konu keremi 96 da almasiydi o çocuğu fantazilerine alet etmemeliydi

İnşallah gider de muradınıza erersiniz.

Bu nasıl nefrettir anlamıyorum.
Her puan kaybında teknik direktörün eleştirilmesi komik geliyor,hiç oyuncuların eleştirildiğini görmedim.Ben 2 yıldır forumdayım, mantıklı eleştiri görmedim. Kendisini istifaya davet etmişliğim vardır,sebebi sistem getiremeyeceğini düşünmüştüm.Şuan sistem getirdiği oldukça belliyken şu soruyu soranlar var: Ne oynuyoruz ?
Şu soruyu soranlar hocalık yaptıgında 2 haftada kovulur. Yönetimi oyuncuları taraftarı ayrı dert. Adem büyük'ü aldırdıgında bu forum kalmadık eleştiri bırakmamıştı ,şimdi herkes adem diyor. Bu kadroyu kendisi yaptırdı diyenlere aldırdıgı çoğu adam yedek için alındı,ffp olmasaydı zaten böyle takım kurulmazdı. Falcao ve diagneyi istemediği halde razı oldu. Yönetim satış yapamadıgı için bu adamlar 11'e geçince kaybetmemizi normal karşılamıyor. Bu sezon bu kadroyu hocadan iyi bilenler ilk 3'te oynatabilir miydi ?
Biat damgası yemeden önce değişikliklerini bende sevmiyorum.

hocam izlediniz mi Fenerbahçe-Alanya maçını?

Her iki takımda ne güzel futbol izletti değil mi bize? :)

Bitik oyuncularınla bize de başarılar.

hocam izlediniz mi Fenerbahçe-Alanya maçını?

Her iki takımda ne güzel futbol izletti değil mi bize? :)

Bitik oyuncularınla bize de başarılar.

İzlediyse Alanya'nın oyunuyla gurur duymuştur. Ne Terim, ne de yolunu gözlediğiniz Alman hoca gelip bu akşam Fener'in topunu oynatmaz Galatasaray'a.

İzlediyse Alanya'nın oyunuyla gurur duymuştur. Ne Terim, ne de yolunu gözlediğiniz Alman hoca gelip bu akşam Fener'in topunu oynatmaz Galatasaray'a.

Maçı izledim. Çok keyifli bir maçtı. Fener ya da Alanya diye ayırmıyorum. Oyuncular istekli, herkes koşuyor. Bizim maçlara bakınca uyuyasım geliyor.
Son zamanlarda Antep maçlarını izleyin mesela. Adamlar futbolun hakkını veriyor.

Maçı izledim. Çok keyifli bir maçtı. Fener ya da Alanya diye ayırmıyorum. Oyuncular istekli, herkes koşuyor. Bizim maçlara bakınca uyuyasım geliyor.
Son zamanlarda Antep maçlarını izleyin mesela. Adamlar futbolun hakkını veriyor.

Alanya bizim oynayabileceğimiz şekilde son vuruşlardaki beceriksizliğiyle yenildi, Fener bizim hiçbir şekilde oynamayacağımız bir kontra oyunuyla galip geldi. Bir taraf vizyonsuz, diğer taraf beceriksizdi. Karşılıklı kalitesizlikten ortaya canlı bir maç çıktı ama oynanan oyunun iki takım adına da kalitesiz olduğu su götürmez. Bizim Konya maçında da 7 gol çıktı ama en az bu kadar verimsiz ve kalitesizdi. Keyif alıp almamak başka bir şey eyvallah ama bugün sahada diğer takımlarca örnek alınacak bir aksiyon yoktu.

Daha oynanacak bir sürü maç var.

Yönetimi her gün azarlayip transfer istemesi lazim. Kadro derinligi yok.

Fatih Terim'in eski sertliği ve hırsı yaşı sebebiyle artık yok.
Artık daha babacan ve sevimli geliyor futbolculara.
Bizim oyuncular gaddarlıktan anlar.
Fatih Terim, sarı kart gördü diye Emre Belözoğlunu sahada dövmüştü.

Kendisini sevmemek bir tercihtir.Beğenmemek de.Ama bile isteye başarısız olmasını isteyenler kesinlikle galatasaraylı değiller.Bu forumda da bu başlık altında her kaybettiğimiz maçtan sonra cirit atıyorlar.Bok gibi kadroyla yine iyi iş yapıyor.Kimse ömerle belhandayla linnesle akbaba ile falan uğraşmaz.Yarın bıraksın bu kadroya hoca bulamayız.Daha kötu kadromuzu hatırlamıyorum.Varsa bile 1 2 tane falandır.Elin tecrubesiz erol bulutuna mesut özil alıyorlar.Kadroları da harika ha yanlış anlaşılmasın.Fatih hoca acaba aytaç alabilir miyim diye dusunuyordur.Yönetim gelip yuzune tukurse daha az incitir adamı herhalde.Ama kendisinde hata.Hala kendisinin kuyusunu kazan albayrak denen herifle dost.Ben kendisinin yerinde olsam yemişim yav deyip bırakırdır.Uğraşılacak iş değil cunku bu.Adam gelmiş fener önumuze geçti diyor.Arkamızda mı olacaklardı o kadroyla ?

Sahada oyuncuların tercihlerine, yeteneklerine etki edemez maalesef. Kaçırılan goller, verilemeyen son paslar hocanın suçu değil veya oyuncuların anlamsız kırmızı kart görmeleri.

Alanya karşısında 1-0 öndeyiz Etebo 35. dakika atılıyor.
Emre Kılınç Antalya maçı 50.dakika atılıyor.
Gümrük maçı ile Konya maçında 10 saniye içinde gol yiyoruz.
Kayseri maçı Akbaba'nın bile isteye gol atmak istememesini aşamıyoruz maalesef.

Hoca süper güç değil eldeki malzeme ile 20 adam almış FB'den 2 puan geride biten bir şey yok ama GS yönetimi GS düşmanlığını bir kenara koymalı sizlere tavsiyem hocanın başlığına değil yönetimin başlığına yazmanız.

Sahada oyuncuların tercihlerine, yeteneklerine etki edemez maalesef. Kaçırılan goller, verilemeyen son paslar hocanın suçu değil veya oyuncuların anlamsız kırmızı kart görmeleri.

Hoca süper güç değil eldeki malzeme ile 20 adam almış FB'den 2 puan geride biten bir şey yok ama GS yönetimi GS düşmanlığını bir kenara koymalı sizlere tavsiyem hocanın başlığına değil yönetimin başlığına yazmanız.

Bu yazdığın biraz da teknik heyete yazar.Fatih terim eskisi gibi değil.Onu çok seven biri olarak söyluyorum.O donk ile luyindama o garip garip hareketleri yapamazdı eskiden.Marcao her maç atılmak için oynuyor.Adamı geçen maç sonunda 5 kişi zaptetti.Eskiden olsa biz marcaoyu bir 3 5 hafta görmezdik.Adamın eli kolu o kadar bağlı ki eyvallah paşam çekiyor bunlara ama çekmemesi lazım.O yuzden kadro dısılar gelmeli.Takım bir kendine gelmeli.

Konya maçına ilerde top tutacak adam yokken 4'lü savunma ve Akbaba-Oğulcan kanatlarıyla çıktı. Bu çok ciddi bir taktiksel hatadır. 3-5-2'yle başlasak hem topla daha rahat oynaması muhtemel rakibi zorlardık, hem de yaratacılığı az takıma beklerden 2 tane ekstra hücumcu katardık. Ama 3. kadro çıkmamıza rağmen yine ezber oyunumuzu oynadık ve Konya gibi dandik takım bile pas oyunuyla içimizden geçti resmen. Tam kadro bile çıksak kadro kalitesinde dolayı eksiklerle karşılaşıyoruz, bir de bu tip kadrolarla Karagümrük ve Konya karşısına aynı sistemle çıkmak ciddi bir sistem bağnazlığıdır. Bunun 20 yıldır derbilerin en başarılısı Fener'in oyun iyi diye tüm takımlara topu verip her maç kontra aramasından bir farkı yok. Maçtan maça sistem ve anlayış yenilemeleri lazım, hele de böyle dar bir kadroyla. Beşiktaş maçında da bilhassa Feghouli oynamazsa Sivas deplasmanındaki gibi bir büyük teknik direktör dokunuşu elzem. O gün de ondan imtina ederse hocanın da oyunu okuyuşuyla ilgili ciddi soru işaretleri belirecek bende.

Öyle tercihleri var ki ben yaptım böyle olacak diyor dk 65 e kadar da çıkarmıyor yada gol yerse değişiklik yapıyor .Yani benim çıkardığım Kadro kesin dogrudur bunun anlamı .Kayseri macinda 1-0 öne geçiyoruz rakip 10 kişi gençleri oyuna alıyor bakın ben gençleri oynattim deyip övgü alacak gol yiyoruz berabere bitiyor maç .Konya maçında 90+7 de değişiklik kupa maçında genç çocuğu son 30 saniye almasi komedi dostlar alışverişte görsün olayı .
Belhanda ya ruh hastası deyip herhafta 11 oynatıyor bizde ruh hastası olduk sayesinde .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt