Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kuşların başkanına vereceğin en iyi cevap; her maç sahadan galibiyetle ayrılmak

Kesinlikle gaza gelip olayı saha dışına çekip tuzaklarına düşme.

Biz galip geldikçe onlar panikleyip daha çok hata yapacaklar, yeter ki sen işini yap ve saha içine konsantre ol.

Bırak şu ayak tenisini filan.
Akbaba hevesinden vazgeç ve rakip analizlerine başla.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
iyi misin başına kuş mu düştü

iyi misin başına kuş mu düştü

Genel yorumları ve kullanıcı yorumlarına verdiği etkileşimler üzerinden gördüğüm kendisi öz Galatasaray'lı bir arkadaşımızdır. Burada uzun süre üye olup da kendisine başka yakıştırmalarda bulunanlar işlerine öyle geldiği için yapıyor.

Genel yorumları ve kullanıcı yorumlarına verdiği etkileşimler üzerinden gördüğüm kendisi öz Galatasaray'lı bir arkadaşımızdır. Burada uzun süre üye olup da kendisine başka yakıştırmalarda bulunanlar işlerine öyle geldiği için yapıyor.
yok taş yerine kuş kullandım abi biliyorum aakyi :D

Irfan'i istiyor Visca'yi istiyor eyvallah da, niye Visca 5 senelik kontrat yaptiktan 3 ay sonra istiyor bu adami mesela. Nasil alacaksin, IBB ile iyi bir iliskimiz falan da yok adamlar her türlü zorlugu cikaracaktir.
belki 3 ay önce istedi. irfan´ ı, visca´ yı istemesi sorun değil. sen hocanın karşısına çıkıp hocam bunları alamıyoruz ama scout önermesi şu muadilleri alabiliriz diye bir planla çıkabiliyor musun? sorun, bunların hiçbir şey yapmamak üzerine yönetim sürelerini doldurmayı beklemeleri. sırf bu yüzden galatasaray tarihinin en kötü yönetimi olmaya adaylar.

yanlış transfer yaparsın, elden oyuncu kaçırırsın bunlar beceriksizlikle, tecrübesizlikle izah edilebilir ama afedersiniz mal gibi bekleyemezsin, birilerine haber sızdırarak geçiştiremezsin. böyle bir şey rezillikten öte ihanettir. eğer bunun sebebi varsa biz gidene kadar transfer yapmayacağız dersin. utanmadan tekrar başkanlığa aday olacağım diyemezsin.

Ua sana ihanet etti hocam. Yönetim sana ihanet etti hocam.

bu gece yine ftballa doyacagiz ins

daha 30dk olmadan ftballa doyduk yine cok sükür

sen üzülünce dünyamız kararıyor
çünkü sen galatasaray'ın hep iyiliğini istiyorsun hocam

yaşattıklarınla, yaşatacaklarınla biz sana razıyız

maç sonu her şeyi anlatırım yerinde olsam.

bu yönetimin fişini ancak sen çekersin.

konuş açık açık anlat yaptıkları her şeyi

Sorumluları rezil et hocam
Yüzlerine yüzlerine vur yine

Kılınç'tan sağ, Babel'den sol kanat oynatmaktan vazgeçmelisin hocam artık. İkisi yer değiştirse bundan faydalı olurlar. İlla oynatacağım diyorsan Taylan'ı geri, Babel'i santrafora çekip 3-5-2 oynat bari. Gına geldi ters kanatta tek ayaklı oyunculardan. Babel en azından Oğulcan, Kılınç'ta Ömer Bayram kadar katkı verir heralde ters kanatlarda. Bu tarz adamlar kanat olup santrafora top gitmeyince Diagne gibi herifleri de kaybediyorsun kafaca.

yonetim sonunda kirdi kendisini anlasilan. Bi kere bile kalkmadi

Resmen yönetim ile hoca arasında savaş var, çok belli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt