Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.102
- 51.109
- 3.683
Bela mısın la sen..hatay'in cöküsünü hazirladik
yenilgi+beraberlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bela mısın la sen..hatay'in cöküsünü hazirladik
yenilgi+beraberlik
iyi misin başına kuş mu düştüŞu kuşların başkanına vereceğin en iyi cevap; her maç sahadan galibiyetle ayrılmak
Kesinlikle gaza gelip olayı saha dışına çekip tuzaklarına düşme.
Biz galip geldikçe onlar panikleyip daha çok hata yapacaklar, yeter ki sen işini yap ve saha içine konsantre ol.
Bırak şu ayak tenisini filan.
Akbaba hevesinden vazgeç ve rakip analizlerine başla.
yok taş yerine kuş kullandım abi biliyorum aakyiGenel yorumları ve kullanıcı yorumlarına verdiği etkileşimler üzerinden gördüğüm kendisi öz Galatasaray'lı bir arkadaşımızdır. Burada uzun süre üye olup da kendisine başka yakıştırmalarda bulunanlar işlerine öyle geldiği için yapıyor.
belki 3 ay önce istedi. irfan´ ı, visca´ yı istemesi sorun değil. sen hocanın karşısına çıkıp hocam bunları alamıyoruz ama scout önermesi şu muadilleri alabiliriz diye bir planla çıkabiliyor musun? sorun, bunların hiçbir şey yapmamak üzerine yönetim sürelerini doldurmayı beklemeleri. sırf bu yüzden galatasaray tarihinin en kötü yönetimi olmaya adaylar.Irfan'i istiyor Visca'yi istiyor eyvallah da, niye Visca 5 senelik kontrat yaptiktan 3 ay sonra istiyor bu adami mesela. Nasil alacaksin, IBB ile iyi bir iliskimiz falan da yok adamlar her türlü zorlugu cikaracaktir.
4 ay kaldi yönetiminResmen yönetim ile hoca arasında savaş var, çok belli...