Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencler macinin sonunda yaptigi transfer konusmasi o kadar sacma o kadar suursuzca idi ki olayların nereye gidecegini ya kestiremedi ya da büyük bi ustalikla yazdığı tiyatronun finalini izletiyor. birak onu istiyorum bunu istiyorum demeyi bunu taraftar desin sen niye milyonlara karsi konusuyosun? neymis yonetime laf carpiyomus da islerini yapsinlarmis gecin bunu, ha yonetim desen zaten beceriksizler ordusu zavalli herifler ama bunu bu sekilde yapinca sonuclarini goruyoruz
simdi de yalnizim kontratim bitiyor havalarina girmis hocamiz, yemeyiz artik hocam gec bu ayaklari demirorenle ekranda siritirken biz de yalnizdik. dun taraftra sozum var diyosun bugun kisilere veya gruplara degil galatasaraya sozum var oluyor
soz moz yok istifa edeceksen et etmeyeceksen her ay olay cikarma.

bu iki renkdaşımızın karşılık bir münazara yapmasını isterim

bu iki renkdaşımızın karşılık bir münazara yapmasını isterim
yok reis
zamaninda ben de seviyordum terimi hatta tudor gidip nerede kalmistik dediginde bile heyecanlanmistim sevinmiştim terim çünkü ama goruyorum ki yine olaylar basa donuyor her zaman olduğu gibi
benlik bi durum yok benim icin aslolan galatasaray
:P

Sistem sistem sistem olsun artık ne top oynadığımız belli değil oyuncu seçimleri aynı kalıpta, takımın koşmadığını durağan oyununu görmüyor. Zamanı geçti teorisyen bir hoca istiyoruz.

Hocanin gitmesi yanlis degil gidis sekli rezalet
Hep polemik gerginlik..sampiyon oldugumuz seneler dahil 3 senedir oynanan futbol ortada
Tabi terimden önce yönetim defolmali
Yoksa pekde üzülmem acikcasi
Zavalli futboldan biktik artik

Terimciliğe devam ama şu olayı küçümsemekten geri duralım. Dün maçı nasıl çevirdiğimiz ortada.

Duran top dediğin çalışmak kadar topa vuran adamla da ilgili bir hadise. Ömer Bayram dün oyunda olmasa yine sahada o topu arka direğe kesecek oyuncumuz olmayacaktı. Geçen yıl bugünkü yokluğun da yokluğunda Ömer Bayram varken iyi kötü atıyorduk işte, Kadıköy'deki maçı da o tarz bir organizasyonla çevirmiştik. Bu yıl Allah'a şükür sahada Ömer Bayram'a mahrum bırakmayacak bir oyuncu grubunu tutturduğumuz için duran toplardaki etkinliğimiz de düştü. Yani ben akan oyunda Ömer Bayram'a mahkum kalmamak adına duran toplardan az gol atmayı tercih ederim ama Terim'in eksikliği varsa o da misal Ghezzal gibi bir adamı Beşiktaş'tan önce bulup takıma katamamış olmasıdır. Yoksa şu eldeki oyuncu grubuyla duran toplarda az skor bulmamız şaşırtıcı değil, özellikle stoper ve santraforlarımızın doğru düzgün kafa vurmayı bilmediğini de hesaba katarsak. Daumlu Fener her gün 1 saat buna çalışıyordu ama topun gerisinde Alex yoksa pek de bir anlamı olmuyordu. Bizde de öyle bir oyuncu olmadığını düşünürsek Fener-Beşiktaş kadar gol bulamamamız çok şaşırtıcı değil.

Duran top dediğin çalışmak kadar topa vuran adamla da ilgili bir hadise. Ömer Bayram dün oyunda olmasa yine sahada o topu arka direğe kesecek oyuncumuz olmayacaktı. Geçen yıl bugünkü yokluğun da yokluğunda Ömer Bayram varken iyi kötü atıyorduk işte, Kadıköy'deki maçı da o tarz bir organizasyonla çevirmiştik. Bu yıl Allah'a şükür sahada Ömer Bayram'a mahrum bırakmayacak bir oyuncu grubunu tutturduğumuz için duran toplardaki etkinliğimiz de düştü. Yani ben akan oyunda Ömer Bayram'a mahkum kalmamak adına duran toplardan az gol atmayı tercih ederim ama Terim'in eksikliği varsa o da misal Ghezzal gibi bir adamı Beşiktaş'tan önce bulup takıma katamamış olmasıdır. Yoksa şu eldeki oyuncu grubuyla duran toplarda az skor bulmamız şaşırtıcı değil, özellikle stoper ve santraforlarımızın doğru düzgün kafa vurmayı bilmediğini de hesaba katarsak. Daumlu Fener her gün 1 saat buna çalışıyordu ama topun gerisinde Alex yoksa pek de bir anlamı olmuyordu. Bizde de öyle bir oyuncu olmadığını düşünürsek Fener-Beşiktaş kadar gol bulamamamız çok şaşırtıcı değil.

Emre Kılınç'la 1-2 maç güzel organizasyonlar yapıyorduk. Sonra yine vazgeçtik.

Duygu karmaşası yaşadığım 1 başlık

2020-10-02 (156).webp

2020-10-02 (189).webp

5c8e3dfa45d2a04bdc449ce5.webp

Emre Kılınç'la 1-2 maç güzel organizasyonlar yapıyorduk. Sonra yine vazgeçtik.

Bu arada biz sene başı Sosa'yı istedik mi istemedik mi hatırlamıyorum ama misal o gelse büyük fark yaratırdık. Fener'le yarıştığımız oyuncuların 10'da 9'unu kaybettiğimiz için aklımızdan çıkmış olabilir ama Terim'in isteyip yönetimin patateslediği 1-2 oyuncunun da bu yoklukta pay sahibi olduğunu unutmamak gerek.

terim yine iyi dayandı yıllardır bu rezil yönetime ben olsam 2 yıl önce saydırmıştım hepsine. çapsız alayı

Fatih Terim'in yanında ancak sivrisinek misali kalır Mustafa Cengiz ve yanında ki Albayrak denen arkadaş.

Kendi reklamları için Galatasaray'ı kullanmalarına asla müsade etmeyecek bu taraftar, ve zaten yarın güzel bir u dönüşü ile yine taraftarı ve hocayı yağlayacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt