Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma kırmızı kart. Geçen hafta Necip yapınca faul bile verilmedi. Maç başından beri çok iyi oynayan Luyi'nin yaptığı 2 hata 2 gol. Kadro eksikliğinden 3 senedir forvete Donk'u yollama falan biz ne diyeceğiz ki hocaya şimdi. Değişiklikler dışında hocalık bir sorun olmadığı bir maçtı. Maçın siniriyle gelip burada saçmalamayın.

Bak hocam mac 0-0 Besiktasin arka alani acik. Sen neden top surebilen calim atabilen kerem8 degilde emre akbabayi sokuyorsun aklindaki ne ya senin. Akbaba topuk filan yapiyor tam rezillijlk. Ulan once adam gibi topa vur sonra topuk yaparsin 2 kere kontraya cikardi adamlari. Senin önde top surecek bir oyuncun yok yine ezbere oyuncu sokuyorsun. Tamam bu kadro ön tarafta yavas ama sende hizlansin istemiyorsun sanki herkes muthis oynuyorda kerem yetersiz

Teknik direktör lazım fatih terim gelsin oyuncu lazım onyekuru gelsin.

Aynı sarmalın içinde dönüp duruyoruz.

1.hatası kar yağışından korkup değişik bir 11'le başladı. Umduğu gibi olmayınca 2. yarının başında normal futbolumuza döndürtmedi.
2.hatası oyuncu değişiklikleri yeter be hoca ne buluyorsun bu akbaba'dan.
3. hatası her 2 3 maç sonrası oyuncu kırmızı görmek zorunda mı ? Disiplin yok.

diagne manyağı atılmasa yenilmezdik gerçi luyindama önündeki topa halay çekmese yine yenilmezdik. hedef de yenilmemek idi. diagne atılana kadar oyuncu performansları ve strateji olarak hocalık bir sorun yoktu. değişikliklerde de keremi alabilirdi akbaba eşeği yerine sadece onu söyleyebilirim onun dışındakiler normal

Bu ligde yemekteyiz jürisi, hüseyin cimsir falan sampiyonluk kovalıyor. Ligimizde td olmak çok zor bir sey degil sanki yaw. Avrupada zaten elimize verip yolluyorlar. Içeride de boyle aptal saptal adamlar rekabet ediyor kazanan efsane oluyor.

Sergen'e öyle ya da böyle sürekli mat olması tadımı kaçırıyor. Yine de ''bu'' takım ayağa kalkacaksa bu ancak İmparatorla olur. Bu kez giderken arkasında bırakacağı kimini göre çöp, bana göre yıldızlar topluluğu takım da yok. Terim'in yerine gelecek her adam bu takımı bugünkünden de kötü yapar. Söz verdiği gibi bu sezon sonuna kadar kalmalı, seneye de böyle transferde mağdur edilecekse zaten bu kulübün hocası değil demektir. Daha iyi yerlerde, daha iyi makamlarda görmek isterim hocamı.

Şu ülkede 96-2000 jenerasyonunun ekmeğini yiyen 2 adamdan biridir bu, diğeride çakma filozof Şenol. O jenerasyon buna denk geldi diye başımıza bela oldu. Yedi yedi doymadı 70 yaşına geldi hala doymadı. Neyse kariyeri boyunca olduğu gibi sene sonuda kovulacak, alışık kovulmaya. Önümüzdeki sezon mevcut yönetim ve Fatih Terimsiz bir Galatasaray diliyorum.

diagne manyağı atılmasa yenilmezdik gerçi luyindama önündeki topa halay çekmese yine yenilmezdik. hedef de yenilmemek idi. diagne atılana kadar oyuncu performansları ve strateji olarak hocalık bir sorun yoktu. değişikliklerde de keremi alabilirdi akbaba eşeği yerine sadece onu söyleyebilirim onun dışındakiler normal

Ikinci yari basinda diagne yerine feg/emrek den biri girse ben kazanabilecegimizi dusunuyordum
Hayal kirikligi yasiyorum

Ikinci yari basinda diagne yerine feg/emrek den biri girse ben kazanabilecegimizi dusunuyordum
Hayal kirikligi yasiyorum

cagne iyiydi ya devrede çıkacak denli bişey yapmadı
fegul hazır değil belli ki
belki ardayı çıkarıp sarı kartlı rosierin üstüne kılınçı salabilirdi belki onu yapmalıydı

feghouli'yi almaması tam bir hayal kırıklığı. Kar sahayı etklilemiyor,bizimkiler birbirlerine bakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt