Şahin Kubat
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2009
- 4.348
- 604
- 1.853
Hep irfanın yüzünden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum
vasat falan değil bjknin kadrosu
kalede ve belki defansa oyuncu ihtiyaçları var
Fatih Terim'in belli takıntıları var hafta içi o penaltıyı karçırdıktan sonra bu maçta oynatmayacağından emindim zaten. Akbaba varken kim ne yapsın Kerem'i değil mi ?Kerem'i nasil almaz aklim almiyor. Iyi oynar da Onyekuru alinmaz diye mi korkuyor acaba?
O macta hattrick yapsa oynatmazdi.Fatih Terim'in belli takıntıları var hafta içi o penaltıyı karçırdıktan sonra bu maçta oynatmayacağından emindim zaten. Akbaba varken kim ne yapsın Kerem'i değil mi ?
Terimcilerin bahanesi tükenmez geçen sene kadro iyiydi futbolcuları sorumlu tutuyorlardı Babel, Seri, Nzonzi vs. Bu senede kadroyu bahane ediyorlar. Sanki oynadığımız takımların kadro kalitesi Galatasaray'ın çok üstünde. İşler iyi gitmiyorsa suçlu ya yönetimdir ya futbolcular Terim'in hiçbir suçu yoktur!Yine inanılmaz berbat bir futbol.
Kadro mu yetersiz diyorsunuz?
Bu şu an bu leş ligde birinci olan BJK’nin maça başladığı kadro.
Arkadaşlar M. United, City, Liverpool, PSG vesaire ile oynamıyoruz.
Yeter artık. Bu anormal berbat, ruhsuz, iğrenç futboldan bıktım. Karşında bir sürü beş para etmez rakip var.
Futbolcuların fit olmamalarından bıktım.
Sürekli gerçekleşen adele sakatlıklarından bıktım.
Bu kulüp dingonun ahırı gibi yönetiliyor, yönetiminden, teknik direktörüne kadar.
Takım oyuncagı olmuş takıntılarını kaprislerini gitsin evde hanımına yapsın koca klüp ellerinde oyuncak olduFatih Terim'in belli takıntıları var hafta içi o penaltıyı karçırdıktan sonra bu maçta oynatmayacağından emindim zaten. Akbaba varken kim ne yapsın Kerem'i değil mi ?
Coronayı unutmuşsun corona olmasa gecen sene 80 puan fark atcaktık lanet olası coronaTerimcilerin bahanesi tükenmez geçen sene kadro iyiydi futbolcuları sorumlu tutuyorlardı Babel, Seri, Nzonzi vs. Bu senede kadroyu bahane ediyorlar. Sanki oynadığımız takımların kadro kalitesi Galatasaray'ın çok üstünde. İşler iyi gitmiyorsa suçlu ya yönetimdir ya futbolcular Terim'in hiçbir suçu yoktur!