Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzülüyorum hocam tüm ihale sana yıkılınca vallahi üzülüyorum

Önümüzde 21 maç var. Yönetime baskı yapılmalı, başka çare yok. 6 puan fark çok önemli değil.

Kerem'i nasil almaz aklim almiyor. Iyi oynar da Onyekuru alinmaz diye mi korkuyor acaba?

Kerem'i nasil almaz aklim almiyor. Iyi oynar da Onyekuru alinmaz diye mi korkuyor acaba?
Fatih Terim'in belli takıntıları var hafta içi o penaltıyı karçırdıktan sonra bu maçta oynatmayacağından emindim zaten. Akbaba varken kim ne yapsın Kerem'i değil mi ?

Kerem gibi genç futbolcuları kurtarıcı olarak almak istemiyor, huyu böyle.

Benim merak ettiğim, gerek cagne olsun, gerek akbaba olsun, gerekse Emre olsun bize gelmeden önce takımlarında bu kadar iyiyken bizde nasıl bu hale geldikleri. Son örnek de lyundama oldu. Sebebi ne ya da kim?

Yine inanılmaz berbat bir futbol.
Kadro mu yetersiz diyorsunuz?
Bu şu an bu leş ligde birinci olan BJK’nin maça başladığı kadro.

Arkadaşlar M. United, City, Liverpool, PSG vesaire ile oynamıyoruz.

Yeter artık. Bu anormal berbat, ruhsuz, iğrenç futboldan bıktım. Karşında bir sürü beş para etmez rakip var.

Futbolcuların fit olmamalarından bıktım.

Sürekli gerçekleşen adele sakatlıklarından bıktım.

Bu kulüp dingonun ahırı gibi yönetiliyor, yönetiminden, teknik direktörüne kadar.
Terimcilerin bahanesi tükenmez geçen sene kadro iyiydi futbolcuları sorumlu tutuyorlardı Babel, Seri, Nzonzi vs. Bu senede kadroyu bahane ediyorlar. Sanki oynadığımız takımların kadro kalitesi Galatasaray'ın çok üstünde. İşler iyi gitmiyorsa suçlu ya yönetimdir ya futbolcular Terim'in hiçbir suçu yoktur!

Fatih Terim'in belli takıntıları var hafta içi o penaltıyı karçırdıktan sonra bu maçta oynatmayacağından emindim zaten. Akbaba varken kim ne yapsın Kerem'i değil mi ?
Takım oyuncagı olmuş takıntılarını kaprislerini gitsin evde hanımına yapsın koca klüp ellerinde oyuncak oldu

sezon başında bu kadroyla hocaya yüklenmemeyi tercih ettim. benim için yönetim suçluydu ama m. cengiz çıkıp hoca transfer olmazsa sorun değil dediği zaman ve bunu yalanlamadığı zaman tüm sorumluluğu almıştır. geldi geleli takımın hücum gücünü geliştireceğine olduğu gibi içine etmiştir. forvetler gelip gidiyor değişen bir şey yok. taylan' ı ne kadar parlattıysa bunca vasat oyuncunun takıma doluşmasının da, bazı oyuncuların geriye gitmesinin de sebebidir. arda turan gibi içi geçmiş herifleri kendisi doldurdu bu takıma hem de taraftara rağmen.

Terimcilerin bahanesi tükenmez geçen sene kadro iyiydi futbolcuları sorumlu tutuyorlardı Babel, Seri, Nzonzi vs. Bu senede kadroyu bahane ediyorlar. Sanki oynadığımız takımların kadro kalitesi Galatasaray'ın çok üstünde. İşler iyi gitmiyorsa suçlu ya yönetimdir ya futbolcular Terim'in hiçbir suçu yoktur!
Coronayı unutmuşsun corona olmasa gecen sene 80 puan fark atcaktık lanet olası corona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt