Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.823
- 109.666
- 4.878
Ali yavuz'da büyük yetenek görmemiş olabilir.
Salsin kiralik gitsin cocuk oynasin o zaman. Malatyaya goturup kadroya almiyor sonra. Ne amacliyorsa artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yavuz'da büyük yetenek görmemiş olabilir.
Değerli dostum, yönetim satabilse yeni kadro kurardık. Ne yaptığımızı kimse bilmiyor.Salsin kiralik gitsin cocuk oynasin o zaman. Malatyaya goturup kadroya almiyor sonra. Ne amacliyorsa artik
Hoca ısrarla birisi gelmeden , diğerlerini yollamayacağım dedi.Salsin kiralik gitsin cocuk oynasin o zaman. Malatyaya goturup kadroya almiyor sonra. Ne amacliyorsa artik
Fatih Terim: "Transfer listemi verdim. Beraber de toplandım. Daha vaktimiz var. Transfer istemiyorum demedim. Hiç kimse olmasa da çıkar oynarız. Olmazsa, 'Nasıl olmaz' diye serzenişte bulunmayız. Olması için uğraşacağız. Olmazsa da her şeyi kazanmak için oynamaya devam edeceğiz."
Eğer bunu dediyse şu saatten sonra kimse yönetime suç atmasın.
Biz burada yırtınıyoruz, hoca halâ yönetime yumuşak laflar ediyor.
Hocam bundan sonra alınacak her kötü sonucun sorumlusu sensin.
Elimizdeki kotu kadroyu Sergen'e versek, Fatih Hoca'yida tinercilerin basina getirsek bugunku puan durumu ne olurdu bir dusunelim. Sonrada cikip Fatih Hoca'yi savunmayalim.
Kadro kötü diyen arkadaşları anlamıyorum cidden. Taktiğin ne belli değil, her maç kopyala yapıştır aynı dakikada aynı adamlar giriyor, bir sakatlanan 6 aydan önce kendine gelemiyor bunları Mustafa Cengiz mi düzeltecek? Hamza Hoca'nın kadrosunda 5 gömlek üstündür bu oyuncular, bahane üretmesinler.