Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Transfer listemi verdim. Beraber de toplandım. Daha vaktimiz var. Transfer istemiyorum demedim. Hiç kimse olmasa da çıkar oynarız. Olmazsa, 'Nasıl olmaz' diye serzenişte bulunmayız. Olması için uğraşacağız. Olmazsa da her şeyi kazanmak için oynamaya devam edeceğiz."

Kadro kalitesi kötü bence de ama karşında da Psg falan yok ya, ligdeki takımların çapı belli az çok. Bi de senelerdir takımın başında sonuçta bu kadroyu kendi kurdu. Adam çatneyi istemedi diyorsunuz, yav Allah için yönetim Terimin istediği uygun fiyatlı adamları almadı gidip Çatneye 13 milyon euro mu gömdü? Harbi bunu mu düşünüyorsunuz. Ya da 10 milyon verilen Belhandayı mı satmadı inatla oynat mı dedi? Şimdi de Malatyanın boktan futbolcusuna 3 milyon euro gömmeye çalışacağız, üstüne Akbaba'nın öbür bedevinin sözleşmesini uzatıyoruz. Terim bize daha fazla adam çakmadan acil gönderilmesi lazım. Herşeyi geçtim, herşeyi doğru yapsa bile kimsenin maç izleme zevki kalmadı. Senelerdir iyi oynadığımız maç sayısı birkaç maçı geçmez, yensek de yenilsek de hep kötü futbol istisnasız.

Fatih Terim: "Transfer listemi verdim. Beraber de toplandım. Daha vaktimiz var. Transfer istemiyorum demedim. Hiç kimse olmasa da çıkar oynarız. Olmazsa, 'Nasıl olmaz' diye serzenişte bulunmayız. Olması için uğraşacağız. Olmazsa da her şeyi kazanmak için oynamaya devam edeceğiz."

Eğer bunu dediyse şu saatten sonra kimse yönetime suç atmasın.

Biz burada yırtınıyoruz, hoca halâ yönetime yumuşak laflar ediyor.

Hocam bundan sonra alınacak her kötü sonucun sorumlusu sensin.

Eğer bunu dediyse şu saatten sonra kimse yönetime suç atmasın.

Biz burada yırtınıyoruz, hoca halâ yönetime yumuşak laflar ediyor.

Hocam bundan sonra alınacak her kötü sonucun sorumlusu sensin.

transferin maddi yüküyle ilgili başkanın sözlerini söylediler.

doğrudur dedi. pandemiden sonra özellikle ekonomik koşullar daha da ağırlaştı haklılar dedi.

Değişikliklere hata var diyoruz bunu hocanın mutlaka değiştirmesi lazım
Ama hocanın .... gibi kadroyla şu takımı buralara getirmesi mucize
Oğulcan ile , 6 ay top oynamamış diye geldiğinde beğenmediğimiz Etebo ile maça başlıyoruz
Orta saha yok resmen
Yedekte oturması gereken hatta yedekte bile olmaması gereken isimler yönetimin iş becerememesi yüzünden kadroya alınmaya mecbur bırakılıyor
Şu kadroyu anadolu takımlarında görsek yadırgamayız. Bu bir gerçek yani

Yav hoca sende de hata var. Hazır futbolcu sevdan beni çıldırtmıyor değil. Elin malatyası 2 tane 18 yaşındaki adamı 100bin€ falan alacak. Elimizdeki 1m€ hazır futbolculara gidiyor. Malatya tarzı transfer yapsana 5 6 tane al 1 tanesi tutar. yetenekli oyuncuları kaptırmaktan bıktık yav.

evet malatyanın transfer politikasını gütmeli onlar gibi adam almalı

kadronun kötülüğü ortada ama kendisinin de hatası var.

mesela babel gibi bir adamı 33 yaşından sonra istemesinin hiç bir mantığı yok. eğer doğru ise belhanda'ya teklif olduğu dönemde takımda tutmasının mantığı yok.

yönetim zaten ortada yok ama hoca da yaptığı transfer hatalarıyla süreci hızlandırdı.

artık bu tip transfer hatalarını kaldıramayız. takımı yeniden kuracaksak -ki mecburuz- attığımızı vurmamız gerekiyor.

Elimizdeki kotu kadroyu Sergen'e versek, Fatih Hoca'yida tinercilerin basina getirsek bugunku puan durumu ne olurdu bir dusunelim. Sonrada cikip Fatih Hoca'yi savunmayalim.

Elimizdeki kotu kadroyu Sergen'e versek, Fatih Hoca'yida tinercilerin basina getirsek bugunku puan durumu ne olurdu bir dusunelim. Sonrada cikip Fatih Hoca'yi savunmayalim.

Bu nasıl yorum, anlamadım başını sonunu. Daha mı iyi olurdu, daha mı kötü yani sence?

İtiraf edin, başkan olsanız ve size akbaba, babel, arda, diagne, fatih öztürk gibi adamları aldıran bir hocaya bir daha transfer falan yapmazdınız. Bunlar gene merhametli çıktı, 50 tane topçu aldılar 3 senede. Marcao-Luyindama yı çıkar neredeyse hepsi de ölü yatırım.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro kötü diyen arkadaşları anlamıyorum cidden. Taktiğin ne belli değil, her maç kopyala yapıştır aynı dakikada aynı adamlar giriyor, bir sakatlanan 6 aydan önce kendine gelemiyor bunları Mustafa Cengiz mi düzeltecek? Hamza Hoca'nın kadrosunda 5 gömlek üstündür bu oyuncular, bahane üretmesinler.

Kadro kötü diyen arkadaşları anlamıyorum cidden. Taktiğin ne belli değil, her maç kopyala yapıştır aynı dakikada aynı adamlar giriyor, bir sakatlanan 6 aydan önce kendine gelemiyor bunları Mustafa Cengiz mi düzeltecek? Hamza Hoca'nın kadrosunda 5 gömlek üstündür bu oyuncular, bahane üretmesinler.

Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Sneijder, Umut Bulut

Bundan 5 gömlek üstün mü bu akşamki oyuncular?

Bizim en büyük sıkıntımız Terim'i adam akıllı eleştiren bir güruhun olmaması

Basında yer alan GS muhabirleri ve yorumcular zaten asla eleştiremez

Sosyal medyada eleştirenler ise Terimci tayfa tarafından hemen bir lince uğruyor ve bir şekilde susturuluyor

Kısacası böyle olunca gerçekleri konuşamıyoruz

hep bir dev aynasında kendimize bakıp duruyoruz

Ve yanlışları dile getirmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt