Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana ne terimden terimden nefret ettigimi nerden cıkardın allah allah bü berbat futbolu eleştirmek yasakmı

Kişisel bir nefret yoksa eldeki kadro, ekonomik şartlar, yönetimin hocaya bıraktığı hareket özgürlüğü ve bilhassa bugüne özel patates tarlası gibi saha hususunda oyuna yapılacak eleştiri ancak futbol ve ekonomi cehaletidir, onun da çaresi bende yok, Allah kolaylık versin.

ne yazık ki koca terim mustafa cengize laf gecirememiştir

camiadaki agırlıgı tartısılmıstır

Bazi yorumlarin Terim nefretinden kaynaklandığı açık
Her zaman dediğim gibi üstüne alınması gerekenler alınsın

Her Mac kadro olarak eksiliyoruz

Bu kadar eksiklere ve kadro da sayisal olarak da bir sikinti olmasina ragmen yarisin icinde olmamiz basari Ama tabiki yetmez

Zaten oyuncu profili olarak eksiklerimiz var Maca baslarken de diagne falcao ogulcan gibi oyunculardan eksik basliyoruz,ustune birde feghouli’yi kaybediyoruz ve sezon basindan bu yana ayni sorunlar ile Bas etmeye calisiyoruz

Kişisel bir nefret yoksa eldeki kadro, ekonomik şartlar, yönetimin hocaya bıraktığı hareket özgürlüğü ve bilhassa bugüne özel patates tarlası gibi saha hususunda oyuna yapılacak eleştiri ancak futbol ve ekonomi cehaletidir, onun da çaresi bende yok, Allah kolaylık versin.
Ne var eldeki kadroda gecen seneki kadro ligin en iyisiydi ne oldu dünya üzerinde hangi hocanın her istedigi transfer yapılıyo takımda 1.90 üzeri kac kişi var daha duran top kullanamıyo takım her şey kadro transfermi

Ne var eldeki kadroda gecen seneki kadro ligin en iyisiydi ne oldu dünya üzerinde hangi hocanın her istedigi transfer yapılıyo takımda 1.90 üzeri kac kişi var daha duran top kullanamıyo takım her şey kadro transfermi

Evet. Bu yüzden dünya liglerini genelde iyi kadrolu takımlar kazanır.

WhatsApp Image 2019-05-22 at 14.31.27 (3).webp

Korkmayın çekinmeyin abi eleştirin.

Eleştirmek bizi ileriye götürür. Bir şey kaybetmeyiz eleştirince.

Her maç kapanan rakibe laf edip yüzde 90 topla oynadık diye bu takımın niye böyle kapanan takımlara karşı bir halt yapamadığını görmezden mi gelelim? Neden rezalet giden maçta 75 80e kadar oyuna müdahele edilmediğini eleştirmeyelim?

Kazansak da kaybetsek de kötü oynadığımız zaman eleştirmeye devam edeceğim. Ben fenerli gibi skora göre hareket etmek istemiyorum. Sahada torpilli topçu görmek istemiyorum.

Saygılarımla

Evet. Bu yüzden dünya liglerini genelde iyi kadrolu takımlar kazanır.
O her zmn öyle olmuy
Korkmayın çekinmeyin abi eleştirin.

Eleştirmek bizi ileriye götürür. Bir şey kaybetmeyiz eleştirince.

Her maç kapanan rakibe laf edip yüzde 90 topla oynadık diye bu takımın niye böyle kapanan takımlara karşı bir halt yapamadığını görmezden mi gelelim? Neden rezalet giden maçta 75 80e kadar oyuna müdahele edilmediğini eleştirmeyelim?

Kazansak da kaybetsek de kötü oynadığımız zaman eleştirmeye devam edeceğim. Ben fenerli gibi skora göre hareket etmek istemiyorum. Sahada torpilli topçu görmek istemiyorum.

Saygılarımla
Ya boşver renktaş eleştirince terim düşmanı oluyon karşındaki takım malatya defans bile yapamıyo ama oyuna bi şey deme

Tabi ki eleştirmem gerekirse eleştiririm.

Bundan sonra da özel hayat muhabbetine girip haddini aşanlar cevabını aynı şekilde alacaklar. İsterslerse raporlama yapabilirler ama o zaman kendi mesajlarını da raporlamaları gerekir.

AAK gibi edebi ile eleştiren adam bile neler yaptılar ama yok öyle özel hayat v.s. diye hadiszlik devam ederse öyle cevaplar alacaklarki AAK'yi bile mumla ararlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt