Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen'in bir başarısı var bu doğru. Açık konuşmak gerekirse Sergen ismi alerjim olan bir isim değil hatta severim de. Lakin Fatih hocaya nerede futbol dersi vermiş onu anlamadım. Diagne atılana kadar Bjk de bir şey oynayamadı. Biz çok mu iyiydik hayır ama Bjk'yi de oynatmıyorduk. Karakteristik olarak tam 0-0'lık maçtı ta ki Diagne denen vitaminsiz kendisini attırana kadar. Orada o hatayı yaparsan maç gider ki öyle de oldu.
2 tarafta beraberlige cikmisti abi yaw. Diagnenin saçmalığı işi bozdu.

Futbol dersi verdi mevzuları abartı ama Sergen iyi adam. Son 10 maçta 1M 1B 8G almışlar.

Kadrosu da bizden iyi ve müthis bi açlıkla oynuyorlar. Biz en son tudorun ilk dönemleri bu kdr saldırgan, agresif oynamıştık.

FTci dostları ankete bekleriz. Sergen önde şu an

Hocam maşallah kadroyu yeniden kurdun devrearası..
Yönetim üzerine düşeni yaptı.. Artık bahanen kalmadı 🙂

Allah sana da bize de sabır versin hocam

dün tudor enkaza geldi dendi hocam affet bizi

Necmi koyuncunun kaleminden
destan yazmış adam hocayla ilgili sözlükte 2017de

Son döneminde hocanın transferleri

Nagatomo + 1m kira-2.5 bons
Diagne - 13m
Marcao + 4m
Luyindama + 8 m
Akbaba - 4m
Onyekuru + 1.5m kira
Ömer + 400b
Birhan - 80b
Ndiaye - 750b kira
Emre t -
Muğdat -
Semih -
Mitroğlou -
Seri - 1.5 m kira
Lemina - 1 m kira
Andone - 700b kira
Saracchi + 500b kira
Ozorn - 300b
Emre mor - 200b kira
Jimmy -
Babel -
Şener -
Adem +
Okan +
Nzonzi -
Falcao -
Taylan +
Jese -
Omar -
Fatih -
Kerem +
Arda +
Emre k +
Etebo - 700b kira
Oğulcan +

35 oyuncu,17 türk,18 yabancı,toplam harcanan ortalama tutar 40m,tutanların ortalama fiyatı 18 m,tutmayanlarında ortalama fiyatı 22m muş

Tabloya baktığımda çok oyuncu alınmış tutmamış ama çoğuda kiralıkmış onlarda tutmamış zaten,diagneyle akbabada büyük patlamışız bunlara değilde tutan oyunculara verseydik bu paraları zarar çok minimum olurmuş,diğerleri tolere edilebilir

Necmi koyuncunun kaleminden
destan yazmış adam hocayla ilgili sözlükte 2017de

Muthis 1 yazi

Allahın manyağı hocayı bile Ismail Enver'in fedaisi yapmış.

Transfer kesinlikle kendisine bırakılmamalı

Normalde ligi 8. bitirip Cem Uzan'ın başkanlığından başka bir umudu kalmayacak olan camiayı bu oyuncu ve yönetim kadrosuna rağmen halen şampiyonluk potasında tuttuğu için kendisine teşekkür ederiz.

Hocayı çok seviyorum ama bazen hep düşünürüm acaba lucescu gidip Fatih hoca gelmeseydi nolurdu diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt