Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maglubiyetin sorumlusu fatih hocamdir maalesef.

Pres yapan takima karsi Yedlinle Babelle baslayip Taylani orta sahada yalniz birakmasi dogru degildi

Marcaonun malca hatalari bu gercegi degistirmiyor

Ikinci yarida mac bizimdi ama yetmedi. Hakem sadece 5 dk vererek ne halt oldugunu gösterdi gerçi

Neyse ki kupa maçiydi

ikinci yaridaki takimla cikmis olsaydi turu rahat gecerdik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Rotasyonla başlamalıydık
Hocanın hatası mevcut
Bir de bazı oyuncuların gamsızlığı üstündeydi
Her neyse lige aynı konsantrasyonla devam imp.

maç hocaya yazar maalesef fakat üzülmüyorum aksine ikinci yarıdaki bazı olumlu şeyler adına umutluyum.

en azından bazı şeyleri görmemize sebep olmuştur bu maç. rehavete yer olmadığını anlamış olduk. bence her açıdan hayırlı bi mağlubiyet oldu.

Canın sağolsun. Bu Alanya'yı ligde hoplatmak boyun borcundur.

Yani hocayı anlamakta zorlanıyorum

kaç hafta geçti halen hatalarında ısrar ediyor

artık takımı düzgün kurmalı

Bir daha Belhanda ve Babel'e forma vermemeli

Ayrıca Luyindama ve Marcao tandemine geri dönmeli

Donk oynayacaksa da sonradan girsin

Yeter artık yahu

Maç 3-0 olduktan sonra Galatasaray'ın oyunu beni ilgilendirmez 3-0'a kadar ne oynadığına bakarım ben. Bu takımın maalesef en büyük sorunu bir sisteminin olmaması, 1 hafta önce Fenerbahçe'yi sahadan silen takım 1 hafta sonra 30 dakikada Alanya'dan kendi sahasında 3 gol yiyorsa ciddi sıkıntı var demektir. Mesela geçen seneki Başakşehir örneği adamların bir sistemi vardı her maç o oyunu izleyeceğimizi biliyorduk, hiç bir takım gelip Başakşehir'i sahadan silecek oyunu oynayamıyordu. Biz gidip deplasmanda Trabzonspor'u yeniyoruz içerde Antalya ile berabere kalıyoruz, deplasmanda Başakşehir'i yeniyoruz Antep'i yeniyoruz içerde 10 kişi kalan Kayseriyi yenemiyoruz. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Hadi bu sezon şampiyon olduk seneye ne olacak yine sistemsiz ne oynadığı belli olmayan sahadaki futbolcuların bireysel yeteneklerine mahkum bir Galatasaray izleyeceğiz. Üzülüyorum sadece.

Hocanın bu evlat inadı ne zaman bitecek? Olmayacak adamlarda aylarca ısrar ediyor. Kaybedilen yenilgilerin haddi hesabı yok! Takım makine gibi işler alırsın takıma sırıtmaz... Israr edince adamın içinden Ronaldo mu çıkacak ne düşünüyor anlamıyorum ki...

Bıktırdın kardeşim şu Babel'den. Ne oynuyor bu herif? Çoktan kadro dışı kalmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt