Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20210214_050137.webp

sabah yine ayni sacma salak isimlerde israr edip puan kaybi yasarsak psikolojik olarak takimi cöküntüye iter bu
umarim dogru 11le sahaya cikar
güzel bir gs izlemek istiyoruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

bu nasıl kadro yav

şampiyonluk yarışındayken yedek kadroyu sahaya sürmüş.

Akillica kadro secimi aferin hocam donka mesaj babele son sans onyekuruyq hazor ol gevsek oynama demissin belhandaya sana muhtac degilsin demissin super bi secim..Buraz daha devam sonra oyuncu dinlendirmek lazim

Donk gevsegini tam zamaninda kesmesiyle alkışı haketti.

1-0 öndeyiz sonuç ne olursa olsun bu maçta hocaya hiç bir şey demem. Sadece şu kötü hava koşullarında sakatlık vermeden kazanmak önemli.

Maçların sonuçlarından bağımsız konuşuyorum Fatih Terim ne yapsam da Galatasaray taraftarı maçları rahat izlemese diye uğraşıyor, 70 dakika Babel'i izliyoruz o çıkıyor diyoruz yerine Akbaba giriyor Ömer Bayram'ı maçın başından beri sahada tutuyor

ilk yarı çok iyiydik

yiyeceğimiz golü hesaplayamazdı

ama çok çok geç kaldı değişiklikler için

Şimdi babel oynuyor bazı aveller niye onyekuru yok al babeli evde besle yazıyor...

Onyekuru giriyor bu sahada onyekuru oynor mo yo diyen aveller çıkıyor adam bir dripling penaltı alıyor.

saracchi tasdemir sakat omer niye oynuyor diyor.

bir tek akbabayı tamam ben de istemedim ama o da son dakikalarda tek özelliği olan gole yakın bölgede bir şekilde topla buluşması özelliğinden faydalanmak istemiştir.

Bu hoca daha ne yapacak ya. Şu sahada yendik daha ne olsun arkadaş laf ağzınız ucunda hemen bir şey olsa da Fatih hocaya giydirsem diye.

Az daha bekleyin mayıs da yedircem o lafları size

Cik cik sesleri yükseliyor bu başlıkta
Temizleyelim lütfen @smods

Hocam takım sürekli duran top çalışıyor diyor da duran toplar neden bu kadar etkisiz? Bi de sürekli Ömer kullanıyor ve sürekli ön direğe kesiyor yemin ederim monitöre kafa atası geliyor insanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt