Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdaki sorun hocanın çıkardığı kadrolara muhalefet olman değil,zira en basitinden maç başlığına bak nerdeyse her msjda kadrolar birbirinden farklı,hocanında bizlerden farklı kadro düşünmesi yada çıkarmasıda onun düşüncesi,yani sen senle aynı kadroyu düşünmedi diye adamı eleştirebilirsin ama sen hoca değilsin diyemezsin,sen menemeni soğanlı sevebilirsin,yapan aşçıda soğansız sevebilir sen burda kalkıp adama menemen yapmayı bilmiyo diyemezsin ikisi farklı şeyler,içeriğinle başlık uyuşmuyor bi nevi

hagi konusunuda hayri anlatmış zaten onla ilgili tekrar yazmak istemiyorum tekrrara düşmemek için ama hagiyi sevmeyen hiçbir gsli tanımıyorum ben

babel arda belhanda niye oynuyo demişsin,bende futbolu yeni yeni keşfediyorum bende kızıyorum ama bi taraftanda empati yapıyorum hocaya bu oyuncular topun sende kalmasını sağlıyo beğenmesekte,leminalı serili babelli falcaolu geçen seneki kadroda herkes bu tip topu tutan oyuncuydu ee hocada zaten topun bizde kalmasını istiyo pas oyunu deniyo,ama baktıki top bizde ama pozisyon yok,savunma arkasına koşu yok,hız yok çuvalladık ilk yarı ve ikinci devre onyeyi aldı babeli şutladı biraz sıyrıldı o uyuşuk futboldan,bu senede tamamen sıyrıldı nerdeyse ama yinede her maç olmasada bazı maçlar bu oyunculara mevcut kadro içinde ihtiyaç var çünkü öteki türlü hiç topu tutamayız ne oyun kurarız ne bişey yaparız,futbol öyle ileri 3 tane zenci fişeği koyuyim hurraaa rakipleri deşerim oyunu değil,ha mrvcut oyuncuların bazılarını bu sebeple oynatmasını anlıyorum ama bu oyuncuları beğenmiyorum topu tutup,hemde hız vs başka özellikleri olan oyunculara evirmeliyiz kadroyu

brlhandayı sattırmadı hata yaptı bencede o dönem ama adam skor olarak fazla katkı vermesede oyunu tutmamıza yardımcı oldu hatalarıda çok olsada o geçtiğimiz 2 şampşyonlukta gelmeyebilirdi zar zor kotardık,hocada bunlar bana transfer yapmaz belhandadanda oluruz dedi izin vermedi gitmesine,ndiaye gitti adam almadılar,gomis gitti forvet almadılar,daha bu sene orta saha yoktu orta saha almadılar hafızayı biraz zorlamak yeterli niye böyle yaptığı konusunda

Daha çok uzun yazarımda şuan değil

hocayıda ölümüne savunuyorum sanma,daha sene başı artık bırakmalı okan gelmeli diyenlerdenim oyun oturtamaması ve transfer hataları yüzünden ama hoca değil demek apayrı bi olay o kadarda değil
yazını uzun uzun erinmedim okudum....

Şurayı çok beğendim

"daha sene başı artık bırakmalı okan gelmeli diyenlerdenim oyun oturtamaması ve transfer hataları yüzünden"

Sen hak yoluna geliyorsun Mayıs ayında hocam seni ölümüne savunuyorum allah seni başımızdan eksik etmesin kıvamına gelirsin.

Diğer arkadaşlara da suç bulmamak lazım bu ülkede maalesef ne oy alanların bize neler yaptıkları ortada.

Güle dikeni sevene s...ni yaraşır demişler bu kadar şampiyonluk bu kadar kupa onlarca düşman karşısında tek başına ayakta.Transfer hatası deniyor ben inanmıyorum kardeşim. kim istemez iyi topçu gelsin beceriksizler var işte yanında. Onların da işine son mu versin terim. O kadar da gücü yetmiyor.

ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN HOCAM. Hagiyi her koşulda her galatasaraylı sever denmiş doğrudur. Ama doğruysa günahıyla sevabıyla Fatih Terim' in heykeli dikilmeli billurları da en az 5 kilo olmalı

Eu2XvYMXEAM4dNy

yazını uzun uzun erinmedim okudum....

Şurayı çok beğendim

"daha sene başı artık bırakmalı okan gelmeli diyenlerdenim oyun oturtamaması ve transfer hataları yüzünden"

Sen hak yoluna geliyorsun Mayıs ayında hocam seni ölümüne savunuyorum allah seni başımızdan eksik etmesin kıvamına gelirsin.

Diğer arkadaşlara da suç bulmamak lazım bu ülkede maalesef ne oy alanların bize neler yaptıkları ortada.

Güle dikeni sevene s...ni yaraşır demişler bu kadar şampiyonluk bu kadar kupa onlarca düşman karşısında tek başına ayakta.Transfer hatası deniyor ben inanmıyorum kardeşim. kim istemez iyi topçu gelsin beceriksizler var işte yanında. Onların da işine son mu versin terim. O kadar da gücü yetmiyor.

ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN HOCAM. Hagiyi her koşulda her galatasaraylı sever denmiş doğrudur. Ama doğruysa günahıyla sevabıyla Fatih Terim' in heykeli dikilmeli billurları da en az 5 kilo olmalı
Aga anlayamadım ne anlatmak istediğini

daha napsın Fatih hocam diyorum bize yaranmak için. Almadığı kupa yok her önüne gelene çakıyor napsın bu adam napsın.

Hala daha yaşlandı oyuncu değiştirmiyor teknik taktik..... bilmem ne diyenler var neyini beğenmiyorlar diyorum
Kenan ben o arkadaşa terime hoca değil dediği için karşıt görüşümü bildirdim zaten

diagnenin nasıl sadece gol atması bize yetmediyse hocanında sadece kupa alması beni kesmiyo

hoca çok başarılı geçmiştede şuandada ama ben çok daha iyi bir oyun istiyorum kendisinden kupadan bağımsız çünkü geçmişte bunu yaptı yine yapabilir

hoca,doğru yaptığında bile ahmet arif kesen gibi üyeler tarafından eleştiriliyo,yanlış yaprtığındada senin gibi üyeler savunuyo bunu karıştırmamak lazım

kısacası hocayı doğrularında başarılarında tebrik edecek,yanlışlarındasa eleştireceğiz ama kurda kuşa leşe yem etmeyeceğiz

Kenan ben o arkadaşa terime hoca değil dediği için karşıt görüşümü bildirdim zaten

diagnenin nasıl sadece gol atması bize yetmediyse hocanında sadece kupa alması beni kesmiyo

hoca çok başarılı geçmiştede şuandada ama ben çok daha iyi bir oyun istiyorum kendisinden kupadan bağımsız çünkü geçmişte bunu yaptı yine yapabilir

hoca,doğru yaptığında bile ahmet arif kesen gibi üyeler tarafından eleştiriliyo,yanlış yaprtığındada senin gibi üyeler savunuyo bunu karıştırmamak lazım

kısacası hocayı doğrularında başarılarında tebrik edecek,yanlışlarındasa eleştireceğiz ama kurda kuşa leşe yem etmeyeceğiz
ben de sana söylemedim zaten yanlış anlama sözüm o terbiyesizce eleştirenlere.

Ben abartı olabilirim kabul ediyorum ama hiçbir koşulda Hocama kızamıyorum. Niyeyse hep vardır bir bildiği diyorum.

Ki bu zamana kadar hep vallahi biliyormuş dedim.

Hoca idmanlarda ayak tenisini biraz azaltmali, ve mac icinde BBG tarzi programlari biraz azaltip, oyuncu degisikliklerini zamaninda yapmali, bazen daliyor hoca.

Yaşım 30, aşağı yukarı 20 senedir futbolun içindeyim. Uefa Kupası sezonundan itibaren diyebilirim. Rahmetli Taçsız Kral Metin Oktay'a saygım sonsuz onun yeri apayrı fakat benim için Galatasaray'ın en büyük efsanesi Fatih Terim'dir.

Hocaya torun sev diyorduk alin iste seviyor.

masada otururken kafa sallayarak dans ettiği atkılı bir video vardı arkada turku gibi bisey calan. bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt