Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.857
- 11.205
- 1.838
bilen yok mumasada otururken kafa sallayarak dans ettiği atkılı bir video vardı arkada turku gibi bisey calan. bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilen yok mumasada otururken kafa sallayarak dans ettiği atkılı bir video vardı arkada turku gibi bisey calan. bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
Bunun uzun halini araştırdım yok hiç bi yerde. Son arama geçmişimi geçen gün tvde eşim gördü aramizda soğuk yeller esti ne ariyodun diye.
Fatih terimli uzun halini bilmiyorum... şarkının uzun halini edali modali yar yar diye aratırsan çıkar...Bunun uzun halini araştırdım yok hiç bi yerde. Son arama geçmişimi geçen gün tvde eşim gördü aramizda soğuk yeller esti ne ariyodun diye.
şu videoyu ne zaman izlesem duygulanıyorum
şu videoyu ne zaman izlesem duygulanıyorum
Hocam bugün beni şaşırtmayacaktır. Yine rakibin ne oynadığına bakmadan biz Galatasaray ız diyip kendi oyunumuzu oynarız tribine girecektir. Ve sonuçta kupa maçından farklı olmayacak. Yine aynı senaryo.
Hoca yine gazı vermis taktik 0
İlk defa görüyorum yemin ederim gözlerim ateş saçıyor şu an zor tuttum kendimi. Şu video nasıl her yerde paylaşılmaz saçma sapan videolarla dolu her taraf şu videoyu foruma girip tesadüfen görmek vallahi şuna bak yaa.şu videoyu ne zaman izlesem duygulanıyorum
neden tutuyorsun ki renktasİlk defa görüyorum yemin ederim gözlerim ateş saçıyor şu an zor tuttum kendimi. Şu video nasıl her yerde paylaşılmaz saçma sapan videolarla dolu her taraf şu videoyu foruma girip tesadüfen görmek vallahi şuna bak yaa.