Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf Arda senin elini öpüp iki pohpohladı diye başkalarının hakkını yiyorsun hocam.

"Boş konuşmak" tabiri yeni moda oldu. Herkes Einstein anasını satayım. Farklı düşünce görünce hemen "boş konuşma" diyorlar. He anasını satayım. Sıçtığımın dünyasında bir sen dolusun.
keremsporlumusn

"Boş konuşmak" tabiri yeni moda oldu. Herkes Einstein anasını satayım. Farklı düşünce görünce hemen "boş konuşma" diyorlar. He anasını satayım. Sıçtığımın dünyasında bir sen dolusun.
gönülden katılıyorum
insanların hoşuna gitmeyeceği yorumlar yapınca boş, gereksiz, "mal"ca oluyor

adam sadece "beyler sakin" dedi ama sen bunu kisisel algiladin.

cünku dar görüslüsün. kendini enisten saniyorsun ama degilsin. bugun actigin konuyu gördüm sana özelini paylasan ögrencinin metni üzerinden prim kasiyorsun.

baskalari uzerinden prim kasmakta yeni moda oldu..!!

Hayır. Sahadaki oyununu beğenmiyorum. Kendisinin bölgesinde daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
ben her görüşe acık biriyim ama şu yazdiklarin bana samimi gelmedi.

çünkü yapi geregi hard seven birisin. sana sakin olman gerektigini söyleyen birine azginca saldirdin. böyle mi egitimci olacaksin.
söylim olamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt