Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca kendi kararlarını verebilecek yasta ve olgunlukta değil.miSırf Arda senin elini öpüp iki pohpohladı diye başkalarının hakkını yiyorsun hocam.
hoca kendi kararlarını verebilecek yasta ve olgunlukta değil.mi
çok boş konuşan arkadaşlar görüyorum
Bana mı dedin?
beyler sakin
ardayi siyasi nedenlerden ötürü sevmediginde hem fikir miyizArda hocanın elini öpmeseydi ve her röportajında hocayı övmeseydi her maç 80 dakika oynatılır mıydı?
"Boş konuşmak" tabiri yeni moda oldu. Herkes Einstein anasını satayım. Farklı düşünce görünce hemen "boş konuşma" diyorlar. He anasını satayım. Sıçtığımın dünyasında bir sen dolusun.
alttan al kardesim alttan al...
keremsporlumusn"Boş konuşmak" tabiri yeni moda oldu. Herkes Einstein anasını satayım. Farklı düşünce görünce hemen "boş konuşma" diyorlar. He anasını satayım. Sıçtığımın dünyasında bir sen dolusun.
gönülden katılıyorum"Boş konuşmak" tabiri yeni moda oldu. Herkes Einstein anasını satayım. Farklı düşünce görünce hemen "boş konuşma" diyorlar. He anasını satayım. Sıçtığımın dünyasında bir sen dolusun.
Hayır. Sahadaki oyununu beğenmiyorum. Kendisinin bölgesinde daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.ardayi siyasi nedenlerden ötürü sevmediginde hem fikir miyiz
keremsporlumusn
adam sadece "beyler sakin" dedi ama sen bunu kisisel algiladin."Boş konuşmak" tabiri yeni moda oldu. Herkes Einstein anasını satayım. Farklı düşünce görünce hemen "boş konuşma" diyorlar. He anasını satayım. Sıçtığımın dünyasında bir sen dolusun.
sakin olalım yenilirsek hocaya beraber sallarızHayır. Sadece takımın iyiliği için kendimce fikirlerimi paylaşıyorum.
ben her görüşe acık biriyim ama şu yazdiklarin bana samimi gelmedi.Hayır. Sahadaki oyununu beğenmiyorum. Kendisinin bölgesinde daha hareketli bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.