Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de ayrı yazılıyor orada, bence Arda'nın performansını bu kadar büyütme gözünde. yedekte oturması gereken bir oyuncu sonuçta

hemen düzelttim kusura bakmayın. ardanın performansını büyütmüyorum, sadece eldeki oyunculara kıyasla aralarında uçurum olmadığını düşünüyorum.

karşı olduğum zihniyet, hocanın pohpohlandığı için bir oyuncuyu 11 çıkaracağıdır.

Arkadaş kaliteli tartışma neymiş göstersin de öğrenelim. Kendisiyle en son konuşmamızda ana avrat küfredip ikimizin de ceza almasını sağlamıştı. Sanırım tartışmadan anladığı bu kendisinin.
Meral Akşener bugünkü meclis konuşmasında çok güzel bir şey söyledi "argümanı yetmeyen durmadan bağırır, Türkçesi yetmeyen de durmadan söver" dedi.

Forumda da bunu çokça görüyoruz malesef. Dinsizin hakkından imansız gelir misali sövecek bir tokmakçı lazım bunlara ama nerede o güzel insanlar?

Ulan adam çocuğunun adına Asil ASLAN koymuş lan var mı daha ötesi...

Ulan siz karıdan korkunuza Galatasaray maçını izleyemiyorsunuz. Sonra adama laf edin.

Berk can hocam. Adam yüreğini koyuyor yüreğini sen bırak bu işleri. Fatih Terim, Arda Turan bunlar hakiki Galatasaraylı.

Hataları oldu mu oldu, olacak mı olacak. Ama bu adamlar canlarını koyarlar gerekirse ortaya öyle 1-2 maçla hemen boklamak olmaz

hemen düzelttim kusura bakmayın. ardanın performansını büyütmüyorum, sadece eldeki oyunculara kıyasla aralarında uçurum olmadığını düşünüyorum.

karşı olduğum zihniyet, hocanın pohpohlandığı için bir oyuncuyu 11 çıkaracağıdır.
Hoca bazen duygularını ve kişisel ilişkilerini işinin önüne koyabiliyor, herkesin bir zaafı var bu da onun zaafı bence. Arda'nın gelmesi doğru karardı ama bu geniş kadroda her maç 11 olması doğru bir karar değil. Feghouli tamamen döndükten sonra yedeğe çekileceği düşüncesindeyim.

kenan turyak gibi nezih bir beyi bile zıvanadan çıkaran zat puan kaybedersek bugün burayı esir alır diye düşünüyorum.

ya hocam seviyoruz filan
tamam da
şu inadın şeyini çıkarma artık
şu maçı 20 pozisyona girip 5-0 da kazansak bu 11 hatalı
Arda Ömer etobo nun 11 başlaması skandal
rotasyon yapınca şeyini çıkarıyordun şimdi de hiç yapmayıp saçmalıyon
ihtiyar inadı yakışmıyor koca imparatora

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam, Ömer i frkikçi, köşe vuruşçu seçmek ancak senin aklına gelirdi. Sağol.

0fbffd1255b77e2e990908d12c339495.webp

4 senedir takımın başında duran top kullanıcak 1 oyuncu bile ayarlayamadı bu sürede.Daha önemli konulara hiç değinmiyorum.

bu takım niye top oynamıyor hoca?

makas mı gevşek

Hocam her hafta kötü oyun konusunda kendini aşıyor.

Utanması olan 45 dakika önce bana yazdıkları için özür diler ama nerede o günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt