Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
de ayrı yazılıyor orada, bence Arda'nın performansını bu kadar büyütme gözünde. yedekte oturması gereken bir oyuncu sonuçta
Meral Akşener bugünkü meclis konuşmasında çok güzel bir şey söyledi "argümanı yetmeyen durmadan bağırır, Türkçesi yetmeyen de durmadan söver" dedi.Arkadaş kaliteli tartışma neymiş göstersin de öğrenelim. Kendisiyle en son konuşmamızda ana avrat küfredip ikimizin de ceza almasını sağlamıştı. Sanırım tartışmadan anladığı bu kendisinin.
biri boş yapma diyor diğeri bambaşka birinden özür diliyor tartışma kalitesi bu
Hoca bazen duygularını ve kişisel ilişkilerini işinin önüne koyabiliyor, herkesin bir zaafı var bu da onun zaafı bence. Arda'nın gelmesi doğru karardı ama bu geniş kadroda her maç 11 olması doğru bir karar değil. Feghouli tamamen döndükten sonra yedeğe çekileceği düşüncesindeyim.hemen düzelttim kusura bakmayın. ardanın performansını büyütmüyorum, sadece eldeki oyunculara kıyasla aralarında uçurum olmadığını düşünüyorum.
karşı olduğum zihniyet, hocanın pohpohlandığı için bir oyuncuyu 11 çıkaracağıdır.