Verilen penaltı doğru verilen kırmızı kart doğru. Halil Umut Meler bu ülkenin en cesur en adil ve dürüst hakemi. Ancak bunlara rağmen maç 2-0 olduktan sonra kenarda Fatih Terim ve yardımcıları çizgiye gelip sanki Galatasaray doğranıyormuş gibi hakemi alkışladılar, izlerken ben utandım. Maç sonu haftalardır oynattığı boktan futbolla ilgili hiç birşey söylemez. Bu tuzağı bertaraf edemedik der. Beni en çok üzen nokta ise koskoca Galatasaray taraftarının bu adam olmazsa Galatasaray sahipsiz kalır düşüncesi. Galatasaray 2008'de teknik direktörsüz şampiyon oldu, Hamza Hamzaoğlu ile 4 yıldızı taktı. Yani bilmiyorum arkadaşlar bugün ligin en kötü takımına karşı Galatasaray'ın oynadığı bu oyundan siz memnunsanız birşey demiyorum. Bu adam da sistem taktik hiçbir şey yok, tamamen sahadaki oyuncuların ayağına bakıyor, biri çıkıp bireysel yeteneğini konuştursa diye bekliyor. İkinci yarı başlıyor 10 dakika sonra maç 2-0 ve takım 10 kişi kaldı. Artık motivasyon yeteneğini de kaybetmiş gibi. Bu sezon kaç oldu 2.yarı başında yediğimiz goller.