Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 11i yanlis kurdun. Taylansiz feghoulisiz belhandasiz set hucumu yapamiyoruz. 2. Yariya daha felaket bir değişiklik yaptin 2. santrafor sakat falcao ile olmayan ortasahayi komple bosalttin 2yi yedik.
Butun bunlara ragmen kazanilirdik olmayan penqlti ve kirmizi kartla operasyon cektiler

Verilen penaltı doğru verilen kırmızı kart doğru. Halil Umut Meler bu ülkenin en cesur en adil ve dürüst hakemi. Ancak bunlara rağmen maç 2-0 olduktan sonra kenarda Fatih Terim ve yardımcıları çizgiye gelip sanki Galatasaray doğranıyormuş gibi hakemi alkışladılar, izlerken ben utandım. Maç sonu haftalardır oynattığı boktan futbolla ilgili hiç birşey söylemez. Bu tuzağı bertaraf edemedik der. Beni en çok üzen nokta ise koskoca Galatasaray taraftarının bu adam olmazsa Galatasaray sahipsiz kalır düşüncesi. Galatasaray 2008'de teknik direktörsüz şampiyon oldu, Hamza Hamzaoğlu ile 4 yıldızı taktı. Yani bilmiyorum arkadaşlar bugün ligin en kötü takımına karşı Galatasaray'ın oynadığı bu oyundan siz memnunsanız birşey demiyorum. Bu adam da sistem taktik hiçbir şey yok, tamamen sahadaki oyuncuların ayağına bakıyor, biri çıkıp bireysel yeteneğini konuştursa diye bekliyor. İkinci yarı başlıyor 10 dakika sonra maç 2-0 ve takım 10 kişi kaldı. Artık motivasyon yeteneğini de kaybetmiş gibi. Bu sezon kaç oldu 2.yarı başında yediğimiz goller.

Verilen penaltı doğru verilen kırmızı kart doğru. Halil Umut Meler bu ülkenin en cesur en adil ve dürüst hakemi. Ancak bunlara rağmen maç 2-0 olduktan sonra kenarda Fatih Terim ve yardımcıları çizgiye gelip sanki Galatasaray doğranıyormuş gibi hakemi alkışladılar, izlerken ben utandım. Maç sonu haftalardır oynattığı boktan futbolla ilgili hiç birşey söylemez. Bu tuzağı bertaraf edemedik der. Beni en çok üzen nokta ise koskoca Galatasaray taraftarının bu adam olmazsa Galatasaray sahipsiz kalır düşüncesi. Galatasaray 2008'de teknik direktörsüz şampiyon oldu, Hamza Hamzaoğlu ile 4 yıldızı taktı. Yani bilmiyorum arkadaşlar bugün ligin en kötü takımına karşı Galatasaray'ın oynadığı bu oyundan siz memnunsanız birşey demiyorum. Bu adam da sistem taktik hiçbir şey yok, tamamen sahadaki oyuncuların ayağına bakıyor, biri çıkıp bireysel yeteneğini konuştursa diye bekliyor. İkinci yarı başlıyor 10 dakika sonra maç 2-0 ve takım 10 kişi kaldı. Artık motivasyon yeteneğini de kaybetmiş gibi. Bu sezon kaç oldu 2.yarı başında yediğimiz goller.
Kırmızı doğru ise her maç kirmizi verilmesi lazım. Dirsek ligde sarı veriliyor. Bize neden farklı?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırmızı doğru ise her maç kirmizi verilmesi lazım. Dirsek ligde sarı veriliyor. Bize neden farklı?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O pozisyon kırmızı değilse o zaman kırmızı olması için alenen yumruk mu atmak gerekiyor? Kırmızı işte net bir şekilde, bizim oyuncuya yapılsa aynısı bizde kırmızı bekleriz. Her hakem her takıma veremez orası ayrı köpeğin evladı Fenerbahçe olsa bu kırmızı çalınmaz ama Halil Umut Meler dürüst bir hakem gördüğünü çalıyor.

Hocam bu maç gençler maçı gibi olsun toparla şu takımı. Bu oyun ne sana ne Galatasaray'a yakışıyor. Allah aşkına şu kadro tercihlerinde artık kim formayı hak ediyorsa ver.

Doğru değil tabi ki, bacaktan sekip ele çarpan topa çat diye penaltı çalmak dürüstlük değil şerefsizliğe giriyor biraz. Bariz fırsat kolluyorsun.

Biraz A. Arif Kesen tarzı olacak ama:

Evlatçılığa son
Ezberciliğe son
İnada son

Kırmızı doğru değil. Sarı doğru kart. Penaltı da kurala göre doğru sanırım. Vücuttan sekiyor gerçi ama onu umursamıyorlar galiba.

Oyuncunun kendi vücudundan sekip eline çarpan top el olarak kabul edilmez. Kırmızı karta kırmızı demek için de art niyetli olmak gerekiyor. Ancak bütün bunlar rezil bir futbol oynadığımız gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü hoca adaletli seçim yapmıyor.

Feg gelince toparlar takım ah vah edilecek bir durum yok ama etebo ve gedsonla olmaz. Bir daha 11 başlamamaları lazım

kötü oynayarak kazandığımız çok maç vardı. üst üste bu kadar ite kaka gitmek kolay değil. ligin son 5-6 maçı olsa anlaşılır ama bitime bu kadar maç varken bir yerde tokat yiyeceğimiz aşikardı.

sivas maçında hata yapma şansı yok. aksi halde sezon yanacak.

O pozisyon kırmızı değilse o zaman kırmızı olması için alenen yumruk mu atmak gerekiyor? Kırmızı işte net bir şekilde, bizim oyuncuya yapılsa aynısı bizde kırmızı bekleriz. Her hakem her takıma veremez orası ayrı köpeğin evladı Fenerbahçe olsa bu kırmızı çalınmaz ama Halil Umut Meler dürüst bir hakem gördüğünü çalıyor.
Ben çok az hakem için art niyetli, doğradı vs derim ama bu hakem için art niyetli değil diyen benim için art niyetlidir.

Sadece bu maçta da değil, Malatya maçında maç 0-0 giderken Luyindama'yı gereksiz şekilde atmıştı. Hatta bir sonraki hafta Fenerbahçe derbisi vardı sanırım. Kendisinin iyi bir tetikçi olduğunu düşünüyorum.

Geçen hafta sonu da soyledim, haftalardir hiçbir sey ama hiçbir sey oynatmiyor. Seri galibiyetleri Muslera, Mohamed’in kisisel becerisi ve biraz sans faktoruyle aldik.

Ben simdi hangi bahaneyi uretecegini merak ediyorum. Ilk yarida her maç sonunda transfer diyordu, biri hariç hepsi alindi. Basin toplantilarinda bir gazeteci sorsun artik: bu takimin ana taktigi nedir? Rakibin kilidi çozulemeyince B plani var midir? Antrenmanda neler üzerine çalisildi? vs Cünkü takimin görüntüsü hafta boyunca full ayak tenisi oynanmis izlenimini veriyor.

Bir de su 4-1-4-1 sevdasindan vazgeçsin artik, dünyada hala su sistemi oynayan takim mi kaldi Allah askina

Hocaya saygi ve sevgimden dolayi bu analizi yapiyorum, yoksa haftalardir süren su oyunla baska hoca olsa dümdüz giderdim.

2. yarının başında emre değil gedson çıkmalıydı. onun dışında bu maç özelinde bi hatası olduğunu düşünmüyorum. ben kerem'in de onye'nin önünde başlaması gerektiğini düşünüyordum da herif de her maç 2 net pozisyona sokuyo kendini. atsa bravo diyecektik, kaçırdı diye boklamayalım şimdi hocayı da, oğlanı da. onun dışında luyi maçtan 1 saat önce yok, taylan sakat, belhanda satış, saracchi-taşdemir aynı anda revir, yapılabilecek çok bir şey olduğunu sanmıyorum.

ciddi sorun. oyuncu değişikliklerinden dolayı bu direkt.

Evkzz3tXIAA7s9p

Ligin en les takimina yeniliyorsun ustelik adamlarin teknik adamida Hikmet Karaman yani lestende ote, cikip ikinci golden sonraki kirmizi yuzunden hakem konusuyorsun. Bugun hakem konusanlarin onceliginin Galatasaray olmadigi kesin.

Buna gerçekten kırmızı mı diyorsun?

Ben çok az hakem için art niyetli, doğradı vs derim ama bu hakem için art niyetli değil diyen benim için art niyetlidir.

Sadece bu maçta da değil, Malatya maçında maç 0-0 giderken Luyindama'yı gereksiz şekilde atmıştı. Hatta bir sonraki hafta Fenerbahçe derbisi vardı sanırım. Kendisinin iyi bir tetikçi olduğunu düşünüyorum.
Tamam kral ben art niyetliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt