Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarının başında emre değil gedson çıkmalıydı. onun dışında bu maç özelinde bi hatası olduğunu düşünmüyorum. ben kerem'in de onye'nin önünde başlaması gerektiğini düşünüyordum da herif de her maç 2 net pozisyona sokuyo kendini. atsa bravo diyecektik, kaçırdı diye boklamayalım şimdi hocayı da, oğlanı da. onun dışında luyi maçtan 1 saat önce yok, taylan sakat, belhanda satış, saracchi-taşdemir aynı anda revir, yapılabilecek çok bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bence Kerem yine de baslamaliydi. Ankaragücü gibi bir rakibe karsi kilidi acardi.

ciddi sorun. oyuncu değişikliklerinden dolayı bu direkt.

Evkzz3tXIAA7s9p
bizim macta tek planımız yenmek geriye düşersek ne yapacagımıza dair plan yok yıllardır böyle o yüzden berabere bile zor kalıyoruz

istedigi tüm adamlar alindi
kimsenin istemedigi ardayi bile aldirdi takima
bu kez gercekten kadro kötü diye bir bahanesi olamaz
hani hakem falan evallah da aga takim top oynamiyor
hani biz zaten biraz top oynasak bu maci cok rahat kazanirdik ama sahada ne oynuyoruz belli degil
bos beles evlatlarinda israr edip takimi kendi elleriyle baltaliyor
utanmasa akbabayi falan bile alir bu oyuna
sonra da cikip forma adaletinden bahseder

Sorun Arda Onyekuru Yedlin Linnes degil. Hoca Taylan-Feghouli(Belhanda) tandemini bozdugundan beri top oynadigimiz mac yok. Buna fener maci da dahil. Muslera ve Mohammedin bireysel performansiyla goturuyorduk. Her mac goturemezsin. Art niyetli hakemde geldi mi lig sonuncusuna da yenilirsin iste boyle.

Bence Kerem yine de baslamaliydi. Ankaragücü gibi bir rakibe karsi kilidi acardi.

olabilir ama onye'ye de fırsat gelmedi değil. tamamen sahadan kaybolsa anlardım ki en kötü gününde bile kendini yine pozisyonun içine sokuyo bir şekilde. pek zannetmesem de sivas maçından itibaren kerem başlayabilir belki onye yerine. tarzları farklı da olsa birbirinin ikamesi niteliğinde oyuncular açıkcası, ikisinden biri oynamadı diye açıklayamam herhangi bi mağlubiyeti.

Buna gerçekten kırmızı mı diyorsun?

Bu pozisyonun aynısını Muhammed'e yapmış olsalardı evet kırmızı beklerdim. Bak tekrar söylüyorum Fenerbahçe olsa vermezlerdi bu kırmızı kartı ama Halil Umut Meler gördüğünü çalan bir hakem, Kadıköy'de bize 80.dakikada penaltıyı gördü ve çaldı ondan başka hiç bir hakem bize o statta o penaltıyı vermezdi. Benim asıl değinmek istediğim konu ligin en kötü takımına karşı kırmızı karta kadar bizim berbat futbol oynamamız. Kırmızıdan sonra maç 2-0 olmadı ki 2-0 dan sonra kırmızı çıktı. Kırmızı olmasa biz bu maçı sanki bu berbat futbolla çevirebilecekmiydik.

Hocaya kim City, Guardiola highlights videolarını izlettiyse o gün bu gündür top oynamıyoruz. Değişim bu işin temelidir kendini yenilemeyen her türlü kaybolur da yıllardır kazandığı düzenden bu kadar keskin dönüş yapıp işe yaramadığını hala anlamamasını çözemiyorum. Normal Terim %65 top yaptığı devreyi 2-3 şutla kapatıp bununla mutlu olmaz.

Hocam yarın floryada göt kesmeye başla. Sokarım yapacağınız işe de. O kaçırdıklarınızı ben mi atayım lan de

Hoca en azından bu sezonluk ''Kazanan 11 bozulmaz'' kuralını boz yoksa şampiyonluk gidecek.

Sezon başından beri bu kadar doğranmaya başka hiçbir hoca göğüs geremez, takımını da buraya kadar getiremezdi.

Bayıldığınız ve her maç desteklenen takımıyla Sergen Yalçın ve hocamsı Erol Bulut bu takımın başında olsa şu an 5 ve 9.cuyduk.

Kanatlı olup, Federasyon olup, şeytan olup hocayı ve Galatasaray'ı sevmemeyi anlıyorum da, göya Galatasaraylı olup hocaya bu kadar düşman olmayı ben anlayamıyorum.

Sezon başından beri bu kadar doğranmaya başka hiçbir hoca göğüs geremez, takımını da buraya kadar getiremezdi.

Bayıldığınız ve her maç desteklenen takımıyla Sergen Yalçın ve hocamsı Erol Bulut bu takımın başında olsa şu an 5 ve 9.cuyduk.

Kanatlı olup, Federasyon olup, şeytan olup hocayı ve Galatasaray'ı sevmemeyi anlıyorum da, göya Galatasaraylı olup hocaya bu kadar düşman olmayı ben anlayamıyorum.
Sergen’le yer degistirseler, tinercilere minimum 10 puan fark atmistik. 4 yildir top oynamiyo bu takim.

Hakem macin icine etti ama o firsati sen verdin hocam.Ben her mac hakem hangi dk agzimiza edecek diye bekliyorum,o yuzden one gecmeli takim diyorum.Sen nasil bunun farkinda olmadan 3 mactir kotude oynayan bi kadroda israr edip,ustune luyindamayi kesip,omeri hala oynatip,keremi oymatmazsin?yedlini atilir diye oyundan almayi bilyosun ama luyindama ile baslamak gerektiğini bilmiyosun.Basta hatali sensin,onyekuru formsuzsa emre kilinci sola cekersin.10 puan onde degilsinki fantaziye giriyosun.yaziklar olsun.Gedson hazir degilse,israr etmemelisin.Yavas yavas kadroya sokuver.Bu ne acele

Kendine gel,uyanik davran ve dogru kadro cikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt