Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göz göre göre gelen bir puan kaybıydı ama hoca görmeyip yine aynı oyuncuları oynattı. neyazıkki hoca son yıllarında çok korkak davranışlar sergiliyor. kaç aydır keremi ilk 11 çıkarmaması kanıtı

hocanın aklına bu pas oyunu sacmalıgını kim soktu cidden merak ediyorum dünyada bunu yapabilen takım sayısız tek tük zaten

oynat cift forvet oynat klasık onde baskılı oyununu

Feghouli'nin olmadığı maçlarda net iyi oynamıyoruz.

Ligin geriye sayım döneminde kolay maçlarda puan kaybeden takım şampiyon olamaz.

Bu seneden umudum kalmadı.

Hakemleri kutsal ittifakı sabaha kadar konuşalım ama haftalardır iyi oynamıyoruz. Bu da bir gerçek.

Belliydi ite kalka gidiyoduk futbol oynamadan ligin en zayıf takımına rezil bi oyunla yenildik

Resmen göz göre göre gelen faciayı engelleyemedi. Neyse en azından telafisi var.

inadını sevsinler senin fatih hocam

senin yardımcılarına da ayrı ayrı ithaf ediyorum bu sitemleri
12 günde 4 maça çıktılar bu adamları taraftarın önüne atıyorsun
gedson iyi değil yemişim kazanmayı onu inatla oynatıp takımı mahvettin
onyekuru ne kadar etkisiz oynasa da yeri garanti
bu kerem daha ne yapacak şeyinden boncuk mu çıkarsın adam 11 e girmesi için?
haftamızı mahvettin bravo
basın toplantılarına yaptığın hazırlığı maçlara yapmıyorsun
20 milyon TL alıp 3 maç istikrarlı iyi oynatamıyorsun
Alanya da rezil bir baskı yiyip şansa galip geldiğini bile fark etmeyip her maça aynı 11 le başlıyorsun
inanıdını sevsinler senin hoca senin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pas oynamak istiyosan donku koy ortasahaya.ozornwafor da yedek stoper olur.luyindama kesilemez!yapma bile bile be adam.etebo ile pas yapamazsin,gedson hazir degil

Yedlin çok kötü begenmediginiz linnes hem solda hem sağda şuan alternatifsiz .

Bu sezon geriye düştüğümüz hiç bir maçı çeviremedik daha. Çevirmeyi bırak beraberlik bile koparamadık, geriye düştük mü direkt yeniliyoruz o maçlarda.

Bu kesinlikle normal değil.

oyun planı yok ki. geriye düştün mü hurra orta saha boşaltılıyor donklar forvete koşuyor
haiti liginde falan yedirirsin bunları da türkiyede ikiyi çakıp gönderiyorlar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt