Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım kardeşim sen o adamı pubis diye açıklama yaptığın anda oynatamazsın.Hatırlarsan Arda'da aynı süreçten geçmiş açıklanmamıştı ilk ortaya çıktığında pubisi.Büyük ihtimal oyuncu ile takım doktorları konuşmuştur hocayla beraber.Oyuncu oynamak istediğini beyan etmiştir.Dinlendirip ağrı kesici vurarak oynayacak.İnsan sağlılığıyla alakalı bir durum değil.Pubisde oynadığın veya oynamadığına göre hastalık ağırlaşmıyor.Bölgesel ağrı olduğu için ağrının şiddeti azalıp artıyor sadece.

Peki neden oynatamazsin ?

Arda Turan o dönem Galatasaray´in Messi´si gibiydi. Chronik bir rahatsizliginin medyaya düsmesini saklamis olabilirler o nedenden dolayi. Bir ton kulüp pesindeydi, sonunda zaten piyasasinin en düsük oldugu anda sattik ya, o da ayri komedi.

Arda Turan o dönem Galatasaray´in Messi´si gibiydi. Chronik bir rahatsizliginin medyaya düsmesini saklamis olabilirler o nedenden dolayi. Bir ton kulüp pesindeydi, sonunda zaten piyasasinin en düsük oldugu anda sattik ya, o da ayri komedi.
Tam hakim değilim o mevzuya ama sanırım ileride tazminat ödememek için olabilir.Oyuncu kulübü fifaya şikayet edip bana tanı koymalarına rağmen sakat sakat oynattılar diyip tazminat isteyebilir.Tabi bunun olması için doktorların ıslak imzalı resmi tanı koymaları gerek.Ya da kulübün resmi sitesinden açıklama yapması gerek.

Son düzenleme:
1-0 gerideyiz diye hemen niye falcaoyu almanin ne mantigi var hocam ya? linnes, kerem, taylan ve feghouli ile 2.yariya baslasaydin kesin yenerdik. tehlikeli bölgeye top getiremedik. orta saha yoktu. Baktin gol gelmiyor Babel'i alip maci bitirirdin. Kulüben zengin oldugu halde Ardalar Ömerler falan oynuyor

Hocam 11 yanlıştı,ilk değişikliklerde yanlıştı ama olsun her maçta iyi sonuç olmaz

bugün zaten en başta sen inanmadın skoru değiştireceğimize,zira 2-1i bulunca bi silkelendin acaba 2-2 olurmu diye o kadar

2-0dan 3-2 lik samsun
1-0dan 3-1lik mersin
2-0dan 3-2 lik ordu maçlarını biliyoruz senin bugün o enerjiyi alamadım

Hem iyi oynamadık,hem hakemin payı vardı hemde günümüzde değildik

Lakin ligin yani bölümün sonuna geliyoruz yavaş yavaş,en iyi kol sende olmasada bu bölümün nasıl geçileceğini en iyi sen biliyorsun

güveniyoruz

Falcaoyu haftalarca sahaya sokma - 5 dk dışında- sonra hop diye kurtarıcı olarak devrede oyuna at

Orta sahadaki reziller ve gol atmadığı sürece hiçbir işe yaramayan onyekuru varken Emre'yi çıkart falan güzel hamleler

Fatih Terime rağmen kazanmak zor olacak demiştim buna humut meler de eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam 11 yanlıştı,ilk değişikliklerde yanlıştı ama olsun her maçta iyi sonuç olmaz

bugün zaten en başta sen inanmadın skoru değiştireceğimize,zira 2-1i bulunca bi silkelendin acaba 2-2 olurmu diye o kadar

2-0dan 3-2 lik samsun
1-0dan 3-1lik mersin
2-0dan 3-2 lik ordu maçlarını biliyoruz senin bugün o enerjiyi alamadım

Hem iyi oynamadık,hem hakemin payı vardı hemde günümüzde değildik

Lakin ligin yani bölümün sonuna geliyoruz yavaş yavaş,en iyi kol sende olmasada bu bölümün nasıl geçileceğini en iyi sen biliyorsun

güveniyoruz

O maclari ceviren topcularin cogu buyuk karakter.
Sneijder Burak Selcuk

Şimdikiler pisirik. Sorumluluk almaktan korkuyor hepsi.

O maclari ceviren topcularin cogu buyuk karakter.
Sneijder Burak Selcuk

Şimdikiler pisirik. Sorumluluk almaktan korkuyor hepsi.
Sorumluluk eksik

şimdi ben linnesim aldım sağ tarafta topu baktım ileri rakip döndüm geriye sağ stopere

donkla marcaoyum kendi aramda paslaştım

ömerim topu alınca yere yuvarlandım

eteboyum dikine hiç oynamadım

o yüzden şapkadan tavşan çıkmayınca açamıyoruz rakibi,golü yiyincede hiç çıkmıyo

bugün atalanta crotone maçına baktım biraz top solbeklerine geliyo adam çat çat dikine oynuyo,ikiye birler verkaçlar derken gömülü crotone beraberliği bulmasına rağmen direnemedi 4-5 lik oldular

Hocam devre arası değişikliklerle başlaman iyiydi ama çift forvete ortasaha üstünlüğü kurup geçsek daha iyiydi önce ortasaha +60 forvet olsa bence kazanırdık

Yenildiğimiz hatta yendiğimiz maçların ilk 45 dakikalarını çöpe atıyorsun sonra gol yersen yalandan oyuncu değişiklikleri falcao kaç maçtır yoktu oyuna alıyor amaç ben yapacağımi yaptım demek .
Neden herkes bağırırken burada sende biliyor iken kazanan takımı bozmuyorsun ya karşında lig sonuncusu var kerem ile çıksan ne olur ozornafor ile çıksan ne olur adamlar lig sonuncusu .neden arda neden bu kötü beceriksiz ve top kapamayan orta saha .
Feguliyi ikinci yarı başında alsan kerem ile birlikte çok daha iyi olacaktı gittin orta sahayı azaltıp falcaoyu aldın.
Bu takımın bir planı yok hoca taktık de yok galiba her maç iyi futbol bekliyoruz ama hikaye .
Hakeme attın gene suçu sende hiç suç yok ne güzel

Çıkardığı ilk 11 ne kadar hatalıysa devrede falcaoyu alıp çift forvete dönmeside o kadar hatalıydı. Ortasahayı boşalttı iyice düştük oyundan. Yine de malubiyetin %90ı hakemden dolayı biz kötüde oynasak kazanırdık hakemler engel oldu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Chronik mi

1614834605597.webp

Chronik admirim

Sergen, fazla yuksek oldu. Hikmet Karaman'in ceketini tasir olmaliydi. 4 yildir top oynamiyoruz. Ligin en les takimindan 50 dakikada 2 gol yemisiz ustune ustluk ligin en les teknik adamina kaybetmissin. Halen hakem konusmaya devam edin. Bahaneler hazir. Biz Galatasaray'ci olmaya devam edecegiz. Terimci ergenler isine baksin.
İlk 11 geldi yangın çıktı.
Yaptığı tercihleri herkes eleştiriyor , kötü oynadigimizi haketmedigimizi herkes söylüyor.

Ne istediğinizi cidden anlamıyorum.
Sergenin cekedini taşır , hikmetten kötü hoca , leş hoca , hoca bile değil diyerek Galatasaraylı olunuyorsa ne diyeyim yazık.

Son düzenleme:
Takıntılı ve egolu bir yapıya sahip .Hasan Şaş bence bu yüzden bıraktı gitti yanindakileri dinlediğini hiç sanmıyorum herkes parasına bakıyor . Üzülen biz oluyoruz.Ben bir hafta boyunca orta sahadaki beceri ve pres gücünü düşünüyorum hoca kazanan takım bozulmaz deyip hicbirsey yapmıyor .Bu takıma bir ndiaye şart Taylan yoksa biz şampiyonlar ligi takımı değiliz bize bizim lig için uygun oyuncular lazım .Donku orta saha oynat ozornafor ile marcao oynasın şaşırt bizi rakip tarafı hep aynı kötü oyun bıktık .Onyekuru formsuz ise kes kerem oynasın falcao yerine Babel oynasın .

Sergen, fazla yuksek oldu. Hikmet Karaman'in ceketini tasir olmaliydi. 4 yildir top oynamiyoruz. Ligin en les takimindan 50 dakikada 2 gol yemisiz ustune ustluk ligin en les teknik adamina kaybetmissin. Halen hakem konusmaya devam edin. Bahaneler hazir. Biz Galatasaray'ci olmaya devam edecegiz. Terimci ergenler isine baksin.
Sergenin cekedini taşır , Hikmet ders verdi , hoca bile değil dediğimizde , herkesden çok Galatasaraycı oluyormuşuz.

Eleştiriyi bile bilmeyen , tavan verebileceği örnek Sergen olan bir sığırın ,herkesten çok Galatasaraycı olmaya devam edeceğiz demesi garip.

İlk 11 açıklanışından beri yangın yerine döndü burası , hocayı eleştiren eleştirene ama hakem konuşuluyor diye insanlar Terimci ergen oluyormuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakem denildi tamam eyvallah dogru hakemlerin bize karsi gö*ü basi ayri oynuyor.

zemin denildi tamam eyvallah K.Pasa ve Erzurum maclarinda zemin çok kötüydü agzimizi açmadik.

alanya deplasmani zor denildi taktik filan denildi Muslera gününde olmasa hakemlerin bize karsi tutumunu göz önünde bulundurursak çok sansli bir galibiyet aldik.

Dün maça bakiyorum durum 1-0, 2-0 takim arkada top gezdiriyor. Eee hoca bize karsi kapanacak olan her takima zorlanacaksak hiç katilmayalim yarisa. Kardesim Lig sonuncusuna karsi oynuyoruz ve maçtan günler önce puan kaybinin gelecegini kaç sefer yazdik burda. Biz görüyoruz ama Hoca/Takim bunlari nasil göremiyor anlam veremiyorum.

dünkü maç için forumdan herhangi bir insana Ilk 11 sen yap deselerdi mesela A.Gücünü yenecek bir kadro cikardi eminim.

Taylan konusu çok büyük bir komedi. Forumdan Twitterden birileri çikip pubis filan diyor bizler ona inaniyoruz ama ne kulüpten ne hocadan ne doktorlardan Resmi bir açiklama Geliyor. Oysa ki Etebo tercihi puan kaybinin temellerinden bir tanesi.

Arda nefesi kiçindan aliyor ama her hafta Ilk 11 de. Ne zaman Kerem oyuna girse biraz çabaliyor. Ataklar hizlaniyor. Arda tercihi de net yanlis tercih bunu da bastan söyledik.

Son 20 de oyuna Feghouli dahil oluyor tamam eyvallah sakatliktan çikti ama demek ki geçmis sakatlik yoksa riske edilmezdi ozaman neden ikinci yarinin basinda sokulmuyor.

luyindama konusunun iyice boku çikti adam bir var bir yok. Konu dissiplin ise ciksin söylesinler. Oyuna Donk basliyor ve oyun kurma olayi 50% yavasliyor. E Taylan kesiliyor Donk neden kesilmiyor onu da anlamiyorum. Bariz sikintili bir herif ozaman koy Ozorn oynasin. Sampiyonluk yarisinda lider takimin stoper sayisi nasil 3 olabilir anlamsiz.

Linnes oyuna giriyor adam tamamen bitmis. Ne Bu adamin hali?? Kim bakiyor Bu adamlara?

maçin Ilk yarisinda iki tane net firsat Yakaladik. Bunlarin bir tanesi orta/ Henry (???) kafa vurusu digeri de Rakibin hatasiyla bire bir pozisyonda kaçiran Emre. Ilk yarida baska güzel hazirlikli atagimiz varsa beni düzeltin. Erzurum ikinci yarisi için de geçerli Bu orda da Emrenin Ofsayt golü vardi bir tek.

biraz da bunlari konusmaliyiz. Cünkü haftalardir top oynamiyoruz Hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt