Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemi falan geçin artık Fener maçından beri aldığımız maçlarda muslera kaç top çıkarmış bir bakın Saçma sapan kadro tercihlerinden vazgeçmesi lazım Taylan,Belhanda,Feghouli,Olcan Kadroya dönmeli.

Hakemi falan geçin artık Fener maçından beri aldığımız maçlarda muslera kaç top çıkarmış bir bakın Saçma sapan kadro tercihlerinden vazgeçmesi lazım Taylan,Belhanda,Feghouli,Olcan Kadroya dönmeli.

Ne demek hakemi falan geçin? Penaltı penaltı değil, kırmızı kartta kırmızı değil. Bunları konuşmayalım mı yani?

Madem bu kırmızı karttı 3 gün önce şerefsizlerin yaptığı harekete neden penaltı çalınmadı? Bunları da konuşmayalım değil mi? Konuşmayalım ki yapmaya devam etsinler.

Böyle olacağı belliydi, orta sahan o kadar kötü ki Alanya maçında %28 ile oynadın ve ben 3 puana bakarım dedin geçtin gitti. Bu hafta Sivas'a puan kaybedersek ligi yine 6. falan bitiririz bu inatçı kafayla.

migdem bulaniyor artik, bu hirsizlik, pislik, kirli oyunu dekoderlerinizi iyade edip cevap verin, ortada bi yanlis varsa, adaletsizlik varsa, cikar yönetimde konusur futbolcularda konusur hocada konusur, yüklü bir ceza bekliyorum herbirine, iyade edin dekoderlerinizi, ali koc geldiginden beri türk futbolu batakligin dibine girmistir!!!

yeni model fatih terim = vazo kırıldıktan sonra onarmaya çalışan insan
bu kaçıncı hatalı ısrar. takım 3 maçtır anırıyor resmen gidişat iyi değil diye her maç yine aynı 11. yenildiğimize göre rahatlamıştır artık hoca

rakipler onyekuruya 3 kişi basıyor artık kitliyorlar adamı. onyekurunun fayda sağlaması için sağ kanatta kerem gibi tehditin olması gerekiyor.

ama en büyük sıkıntımız mohammedin olmaması olacak :cry:

yeni model fatih terim = vazo kırıldıktan sonra onarmaya çalışan insan
bu kaçıncı hatalı ısrar. takım 3 maçtır anırıyor resmen gidişat iyi değil diye her maç yine aynı 11. yenildiğimize göre rahatlamıştır artık hoca

Vazo kırıldıktan sonra vazoyu çekiçle vurarak onarmaya çalışan diyelim renkdaş.

bu hafta etebo ve gedsonu hemen yedeğe çeker renkdaş ezberledik artık her hamlesini. puan kaybetmeden değişiklik yapmaya cesareti kalmamış sanki. çok enteresan bi durum
Eteboyu ceker de gedsonu sanmiyorum. Etebonun yerine gedsonu oynatirsa da sasirmam.

Neden ısrarcı ki anlamak zor ; 2 maçtır bu takım iyi oynamıyor dedikçe daha çok ısrar ediyor aynı düzeni. fegoli gibi adamın var neden oynatmıyor

Luyindama'yı kesmesi , oyunu açmaktan aciz olmasına rağmen Etebo'da bu kadar ısrar etmesinin hiçbir mantıklı tarafını göremiyorum.
Kerem her girdiği maç fark yaratıyor , ufak hataları da olsa , bir türlü 11'e giremiyor.

Garip harbiden.
Hoca gitmeden de bu tartışmalar bitmeyecek , görünen o.
Güzel kadro diyebileceğimiz , bir 11 açıklandığını hatırlamıyorum bu sene .

dünden beri acayip moralim bozuk ya
göz göre göre evlat sevgisi yüzünden bu duruma düsürdü bizi
diyecek bir sey bulamiyorum artik ya
ne ardaymis be abi koskoca gs sunu oynatmaya muhtac mi allah askina ya
o kadar adam alindi hala ayni b.ktan futbolu izlettiriyor bize
ligin en kötü takimina karsi varlik gösteremedin ya

Dün resmen beni çileden çıkardı hoca. Neyse.

Luyindama'yı kesmesi , oyunu açmaktan aciz olmasına rağmen Etebo'da bu kadar ısrar etmesinin hiçbir mantıklı tarafını göremiyorum.
Kerem her girdiği maç fark yaratıyor , ufak hataları da olsa , bir türlü 11'e giremiyor.

Garip harbiden.
Hoca gitmeden de bu tartışmalar bitmeyecek , görünen o.
Güzel kadro diyebileceğimiz , bir 11 açıklandığını hatırlamıyorum bu sene .
Luyindamayı kesmesi ayrı Keremin hakkını yemesi ayrı fecaat.

Etobo meselesi var ki hocanın ezberci olduğunu net ortaya koyan bir mesele. Kaos ortamında leş zeminde iyi oynadı diye hocam aa bu iyi oynuyor diyip 11e monteledi. Leş zeminde oyun kuramayan kalas bir ortasaha olmanın ekmeğini yiyip 11e yerleşti adam. Ama o seri yaptığımız 8 maçın en az yarısında takımın hiç iyi olmadığını açık açık gördük. Ana faktörlerden biri de oyun kuramayan ortasaha tandemiydi. Göz göre göre kazanan takım ayağına ezbere bir kafa ile hocam takımın böyle oynamasına göz yumdu.

Yanlış oyuncu tercihleri

Oyuna yanlış müdaheleler (dün müdahaleler doğruydu denebilir ama ilk 11 olması gereken adamı müdahele olarak oyuna sokmak bana mantıklı gelmiyor)

Ezbere kurulan kadrolar (etobo 2 maç kaos futbolunda iyi oynadı formayı kaptı, oğulcan bi dandik maçta santrafor oynatıp gol attı sonra üst üste santrafor olarak çıkmaya başladı.)

Falan filan.

Ne demek hakemi falan geçin? Penaltı penaltı değil, kırmızı kartta kırmızı değil. Bunları konuşmayalım mı yani?

Madem bu kırmızı karttı 3 gün önce şerefsizlerin yaptığı harekete neden penaltı çalınmadı? Bunları da konuşmayalım değil mi? Konuşmayalım ki yapmaya devam etsinler.

Bu fırsatları adamlar kolluyor zaten kaç maçtır ilk 11 oyuncularını dinledirmenin bir anlamı yok hakem hatalarını zaten konuşuyoruz bir gelişme oluyor mu olmuyor. Fırsatı vermemek gerekiyor.

Geriye düstügümüz an, acayip panikliyor takim. Bir halt beceremiyorlar ondan sonra.

Öne gectigimiz an da, maci bittirmek yerine geriye cekilip topu rakipe verdigimiz cok oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt