Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaragucu’ne yenilmekte ekstra huner ister. Tebrik etmek lazim.

Maalesef Alanya maçı Ankaragücü maçının sonucunu hazırladı. Ve korkarım Sivas maçının akıbetini de Ankaragücü maçında alınan mağlubiyetin olumsuz psikolojisi belirleyecek. Aslana serçenin taktiğini versen olacağı bu. Artık kendini inkar eden bir Fatih Terim var. Yine de hocaya kem söz söylemem vefa ve geçmişte yaptıklarına olan saygımdan. İnşallah düzeltir herşeyi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim kötü oynamamız kimseyi ilgilendirmez dedi geçen basın toplantısında .Kimi ilgilendiriyor acaba sadece maaş alan klüp çalışanlarini mi ? Bizi ilgilendiriyor güzel futbol istiyoruz artık bahane istemiyoruz .

Bizim kötü oynamamız kimseyi ilgilendirmez dedi geçen basın toplantısında .Kimi ilgilendiriyor acaba sadece maaş alan klüp çalışanlarini mi ? Bizi ilgilendiriyor güzel futbol istiyoruz artık bahane istemiyoruz .
Eksik soyledin.. Hakemler ve ridvan gibi rakip yorumcular icin soyledi,

Devami `beni ilgilendirir oyunculari yonetimi ve taraftari ilgilendirir` dedi sonrasinda..

2020-10-07 (29).webp

Umarım artık evlatçılığı bırakıp formayı adaletli dağıtmaya başlarsın hocam.

Hocam istersen forvette Muslera koy ama Donk u alma defansa.

Başka ne diyelim? Duruma en uygun kelime "evlatçılık" işte.
Kardeşim eleştirilere artık ben de bir şey demiyorum ama koskoca Fatih Terim ya. Kendi ayağına sıkar mı.

Halısahada 2 topa vurmuş ya da menejerlikte 2 takım şampiyon yapmış elemanların çok bir halt biliyormuş gibi hadsiz hadsiz,
koca italyayı sallamış Terim den daha iyi taktisyen olduklarını falan düşünenlere kızıyorum ben.

Ya bu adam birebirde kaldığı zaman hangi teknik direktörü osurtmadı. Hep demiyor muyuz Galatasaray son 2-3 haftaya kalırsa kesin şampiyon olur. Bunlar nasıl oluyor. evlatçılıkla mı, komisyon almayla mı, taktik bilmemeyle mi, futbolu unutmayla mı,

Sözüm sana değil ama çok ukala insan var maalesef

kerem'in oynaması için onyekuru'nun kesilmesi gerektiğini kabul ettiğimiz gün daha mantıklı ve verimli futbol yorumlarına başlayabiliriz. nasıl luyindama oynasın diye marcao, taylan oynasın diye gedson kesilsin demiyorsak arda'yla kerem'in karşılaştırılıp haksızlıktan arda'nın oynadığını da söyleyemeyiz. arda'yı bu takımda sağ kanattan düşürebilecek 2 adam feghouli ve belki oğulcan'dır. bu 2 oyuncu da top oynamaya arda kadar hazır olduğunda yine arda sağ kanatta başlarsa o zaman forma adaletsizliği ve ''evlatçılık''tan bahsetmeye başlayabiliriz.

Futbolda vefa olmaz. Başarısızsa herkesin ipi çekilebilir. FT nin iyi bir kredisi var ancak bu kredi sonsuz olamaz.

Güveniyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt