Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.867
- 3.426
- 698
son 2 maç Gedson hiç oynamasa 6 puan yapmıştık. Hoca Gedson'u çözene kadar ligden kopacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pantolon balığı çıkar sonra aman haaöyle bi attım ortaya, ne yakalarsak.
şampiyon olsakta asla mutlu olmazdımdoruk reis ligde hiçbir takım bir bok oynamıyor zaten avrupaya gidince gün yüzüne çıkıyor tüm boklarımız anca birbirimizi yeriz burada
O maçlarda da birşey oynamadık Muslera ya dua etsinlerSen git basaksehir antep fener alanya gibi takımlardan 12 puan al gel bu 2 mal takıma 5 puan ver. Okyanusu gecip derede boğulmak gibi birsey
Sezon bitti bacım yapacak bir sey yok.Hoca açıklama yapıyor merakla dinliyorum hocam bugün umutlarımızı öldürdün kağıt üstünde de şampiyonluk gitti zaten
tutunduğum tek dal civcivlerin bu haram puanlarla şampiyon olmamalarışampiyon olsakta asla mutlu olmazdım
Daha maç başladaman zemin jokerini sundu ya reis ?Hakemlik bir durum yoktu bakalim simdi kime suc atacak
yersiz bir over reaksiyon söz konusu
1-2 tercih ve 1-2 sub tartışılır onun haricinde hocanın yapacağı bişey yok
fiziksel sıkıntı var takımda, hafta içi - hafta sonu oynayınca belli oluyor
bugün baskılı oynadık ama yayamadık genele
zemin de ilk yarıda değil de 2. yarıda ortadan topu hızlı çevirmemizin önünde 1 bariyerdi
daha 13 maç mı ne var puan farkı da 3
ve itlerle sahamızda oynayacaz
haydi GS diyip ekibimizi destekliyelim.
pantolon balığı çıkar sonra aman haa
hocanın bahanesi ne olur?onu da kedilere atarız.