Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hesap sende hoca ne bu rezalet koskoca galatasaray takımı geriye düştümü puan bile alamaz mı

Ev48qQIXAAAy0SQ

neuer
pavard boateng alaba davies
kimmich
gnabry goretzka müller sane
lewandoswki
su 11i böyle verin buna takim bildigini oynamak yerine full kaos icinde bogulur
adamlar top oynamayi unutur, en dandik takima karsi bile üstünlük gösteremezler valla
bizim yillardir kötü oynamamizin tek sorumlusu ftdir
Bu takim ayak tenisinde randıman verebilir mi

neuer
pavard boateng alaba davies
kimmich
gnabry goretzka müller sane
lewandoswki
su 11i böyle verin buna takim bildigini oynamak yerine full kaos icinde bogulur
adamlar top oynamayi unutur, en dandik takima karsi bile üstünlük gösteremezler valla
bizim yillardir kötü oynamamizin tek sorumlusu ftdir
Öncelikle Fatih Terim bu takımla sahaya çıkmazdı ne bileyim Javi Martinez'i stopere çekerdi Sane'yi kesip yerine Chupo-Moting'i oynatırdı senin de yazdığın gibi 4-2-3-1 ile başarı yakalayan takımı hemen 4-1-4-1 'e çevirir tüm yükü Kimmich 'e yüklerdi

Sonra golü bulduğu anda geriye yaslanıp 80. dakikaya kadar kalesinde golü görmeyi beklerdi rahat durmazdı yani oynayan başarılı olan takımı bir şekilde bozardı bu takıma abilik yapsın diye Arda'yı Donk'u filan aldırırdı

Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."

6045f991074ab741008300.gif

Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."

Ekli dosyayı görüntüle 117128
Taylan da Fatih Terim'in gazabına uğramış anlaşılan, Ankaragücü yenilgisi gelmese Etebo devam edecekti demek ki. Fatih Terim'in takımda yolunda giden işleyen şeylere alerjisi var yarın Mohamed yerine Falcao oynamaya devam ederse şaşırmam

Bazi seyleri uzatmamak lazim ama istifa etmeyecek. 2 sene ust uste basarisiz olarak birakmak istemez ve kimse de istemez ama sanki tadinda birakmak lazim. Su takima SD olarak gayet iyi katki verir. Okan'i alsin ve arkasinda kapi gibi dursun yeter. 3 sene sonra da Baskanliga aday olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt