Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.677
- 4.943
- 673
hesap sende hoca ne bu rezalet koskoca galatasaray takımı geriye düştümü puan bile alamaz mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takim ayak tenisinde randıman verebilir mineuersu 11i böyle verin buna takim bildigini oynamak yerine full kaos icinde bogulur
pavard boateng alaba davies
kimmich
gnabry goretzka müller sane
lewandoswki
adamlar top oynamayi unutur, en dandik takima karsi bile üstünlük gösteremezler valla
bizim yillardir kötü oynamamizin tek sorumlusu ftdir
hesap sende hoca ne bu rezalet koskoca galatasaray takımı geriye düştümü puan bile alamaz mı
![]()
fatih terim 2000 li yılların fatih terimine haksızlık ediyor öncelikle.Bazen düşünüyorum acaba kendisine haksızlık mı ediyorum diye.
![]()
Öncelikle Fatih Terim bu takımla sahaya çıkmazdı ne bileyim Javi Martinez'i stopere çekerdi Sane'yi kesip yerine Chupo-Moting'i oynatırdı senin de yazdığın gibi 4-2-3-1 ile başarı yakalayan takımı hemen 4-1-4-1 'e çevirir tüm yükü Kimmich 'e yüklerdineuersu 11i böyle verin buna takim bildigini oynamak yerine full kaos icinde bogulur
pavard boateng alaba davies
kimmich
gnabry goretzka müller sane
lewandoswki
adamlar top oynamayi unutur, en dandik takima karsi bile üstünlük gösteremezler valla
bizim yillardir kötü oynamamizin tek sorumlusu ftdir
Taylan da Fatih Terim'in gazabına uğramış anlaşılan, Ankaragücü yenilgisi gelmese Etebo devam edecekti demek ki. Fatih Terim'in takımda yolunda giden işleyen şeylere alerjisi var yarın Mohamed yerine Falcao oynamaya devam ederse şaşırmamFatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."
Ekli dosyayı görüntüle 117128
Dün 1 puan aldik
Dün ilk puanimizi aldik ya iste!!
bu kadar nankör bir taraftar topluluğu dünyada yoktur
%100Sirf hocayi elestirebilelim diye hep bir acigini bekliyor millet. Hayret birsey!
%100
neymiş geriye düştüğü hiçbir maçtan puan alamamışız.
son maçtaki 1 puan herkese kapak olmuştur
yanlış anlaşılmasın arkadaşın paylaştığı listeyi takımımızın vahamet durumunu görmemiz açısından önemsiyorumO listeyi paylaşan arkadaş uzay takımı beşiktaş’ın sadece bir maçı çevirdiğini görmemiş.
O listeyi paylaşan arkadaş uzay takımı beşiktaş’ın sadece bir maçı çevirdiğini görmemiş.

Troll herif hocasini aklayip paklayacak 15 paragrafli yazi yazmamis mi hala