Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele şu ki Beşiktaş ile aramızda sadece 2 puan var, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda rakip olabileceğini sanmıyorum bizim bildiğimiz Fatih Terim olsa şampiyonluk yolunda bir takım ile başa baş kaldığında bir şekilde şampiyon olur diye düşünüyordum Başakşehir'in 8 puan gerisine düştüğümüzde bile Fatih Terim kendisinden emindi

Şimdi önümüzde 14 hafta var Beşiktaş sadece 2 puan önümüzde ben emin değilim Fatih Terim'in bu yarışı sonuna kadar götürebileceğinden. Mesele süper futbol oynamak filan değil tutup 14 hafta sonunda total futbol gegenpress filan beklentilerimiz yok

Fatih Terim'in bu takımı, futbolcular arasında bariz ayrım yapması, her maç bir evladını sahaya sürmesi maç sonlarında tüm suçu futbolculara atıyor olması heer maç sonrasında farklı bir bahane sunuyor olması benim tanıdığım Fatih Terim bu değil

Bu yarışın sonunda şampiyonluk gelecekse yine Fatih Terim'in ellerinde gelecek o şampiyonluk bundan eminim ama Fatih Terim o şampiyonluğu eskisi kadar istiyor mu aklı eskisi kadar futbolda mı ondan emin değilim işte

neuer
pavard boateng alaba davies
kimmich
gnabry goretzka müller sane
lewandoswki
su 11i böyle verin buna takim bildigini oynamak yerine full kaos icinde bogulur
adamlar top oynamayi unutur, en dandik takima karsi bile üstünlük gösteremezler valla
bizim yillardir kötü oynamamizin tek sorumlusu ftdir
Seni azılı Terimci diye bilirdim.

kötü oynayan kim varsa hocanın evladı deniyor bu işi anlamadım
40 maçın 40ında aynı 11 adam ilk 11 çıkamaz
dün babel 11de hbri gelince 150 kişi küfrediyor oyundan çıkınca babel çıkar mı diye 150 kişi küfrediyor
ks maçında 11 olsa yine 150 kişi küfredecek 🥴

Herkes cephanelerini bu maca saklamis birer birer firlatiyor. Herseyi abartiyorsunuz..

hocamız bol seyircili stadlarda teknik direktörlük yapmış biridir, iki senedir de bu nedenle affalıyor.

bu neye özel sergenden bir kaç tüyo almasında fayda var.

1615211358368.webp

neuer
kimmich
lewandoswki
adamlar top oynamayi unutur, en dandik takima karsi bile üstünlük gösteremezler valla

Olsa ve sampiyon yapsa. Takimin basinda hoca olmaya gerek yok ben de olsam ben de yapardim dersin sonra.
Her sonuc icin bir bahane bulunur istedikten sonra..

neuer
kimmich
lewandoswki

çok tuhaf ve saçma bir post

Low e hoca degil diyen bir millet oldugumuzdan daum gibi almanyada arkasindan teneke calinan bir hocayi deha yapan irk oldugumuzdan garip bulmuyorum boyle yorumlari

bir gunde kral olmadı.
bir gunde tahttan inmez.
yavas yavas iniyor iste sabredin biraz.
dusene bir tekme de biz atmayalım.

Olsa ve sampiyon yapsa. Takimin basinda hoca olmaya gerek yok ben de olsam ben de yapardim dersin sonra.
Her sonuc icin bir bahane bulunur istedikten sonra..
yoo ben fb macindan sonra da ftye salladim mac gitti gidiyor diye
elimizdeki kadro sence ankara veya sivasa bile üstünlük kuramayacak bir kadro mu?
futbol adina son yillarda ft bize ne oynatti
sacma salak bir sistemde israr edip son 2 senemizi heba etti

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Oynatmaya caistigi sistemin ne oldugunu az cok anlayabiiyorum bunun icin yadirgamiyorum.
Ama secimleri konusunda yanlis tercihler yapmaya devam ettigini dusunuyorum, Pek guzel bir ornek olmasa da tipki donk linnes - lui yeddlin secimi gibi..

Bu arada o kadro 8 zor maci aldi 2 kolay maci verdi.

Oynatmaya caistigi sistemin ne oldugunu az cok anlayabiiyorum bunun icin yadirgamiyorum.
Ama secimleri konusunda yanlis tercihler yapmaya devam ettigini dusunuyorum, Pek guzel bir ornek olmasa da tipki donk linnes - lui yeddlin secimi gibi..

Bu arada o kadro 8 zor maci aldi 2 kolay maci verdi.
Son iki maca etobo tercihi de eklenebilir.. Zorunlu olmayan tercihleri olumsuz sonuclar almasini sagliyor.. Yoksa sistem filan degil. Guzel de bir oyun kurgusu yakalamistik bir kac ay oncesine kadar.

Elinizi vicdaniza koyun 3.5 sene oldu geleli. Bırak 1 yılı 1 dönem tatmin edici futbol oynatmadi. 2018 şampiyonluğu fatih hoca kadar , eski yönetim ve teknik heyete de yazar. 2019 şampiyonluğu Abdullah Hunter ve loser başakşehir in hediyesi. 69 puanlı berbat bir şampiyonluk. Avrupa da 3 yıldır rezillikler cabası. Bjk ve Trabzon bu süre icerisinde bizden daha iyi oynadıkları dönemler daha fazla. Trabzon mesela geçen yıl komple neredeyse mükemmel top oynadı. Ünal hocayı gondermeseler ve başakşehir pandemi ortamında sıyrılmasa şampiyondular. Bu sene başarısızlık ta kesinlikle yollar ayrılmalı hoca ile.

Elinizi vicdaniza koyun 3.5 sene oldu geleli. Bırak 1 yılı 1 dönem tatmin edici futbol oynatmadi. 2018 şampiyonluğu fatih hoca kadar , eski yönetim ve teknik heyete de yazar. 2019 şampiyonluğu Abdullah Hunter ve loser başakşehir in hediyesi. 69 puanlı berbat bir şampiyonluk. Avrupa da 3 yıldır rezillikler cabası. Bjk ve Trabzon bu süre icerisinde bizden daha iyi oynadıkları dönemler daha fazla. Trabzon mesela geçen yıl komple neredeyse mükemmel top oynadı. Ünal hocayı gondermeseler ve başakşehir pandemi ortamında sıyrılmasa şampiyondular. Bu sene başarısızlık ta kesinlikle yollar ayrılmalı hoca ile.
Ayni sebep.. Kadro genisligi rotasyon olsun diye ikinci sinif topcular almasi. Birinci sinif sayabilecegimiz oyunculari hic bir zaman satinalamayacagimiz kiralik oyunculardan secmesi vs.... Muhammed vari gelismemis ucuz oyunculari alip uzun vadeli basariyi tercih etmemesi gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt