Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz yine.
sahada ben şampiyon olacağım diyen o ruhu isteği taşıyan bir takım göremiyorum. ah be seyirci olacaktı ölüyü diriltirdi tribünler boş tribünlerde iyice boşladılar. seçim var diye yönetim gelecek sene için imza attırmıyor hoca ve sözleşmesi biten muslera gibi oyuncularla yönetemiyor bu süreci.

haftaya kiminle oynuyoruz bilmiyorum ama onda da puan kaybimız olursa istifa etsin bir zahmet

Çok büyük avantajı kaybettik. Hoca yine ota püsüre takıldı saha içinde yok.
hiçbir şey bitmedi olm yaw. daha kaç hafta var.

derbi haftasına 3 takımda 61 puanla girebilir.

Bjk bu 4 haftanın ikisini kayıpla geçecek bence.

hiçbir şey bitmedi olm yaw. daha kaç hafta var.

derbi haftasına 3 takımda 61 puanla girebilir.

Bjk bu 4 haftanın ikisini kayıpla geçecek bence.
abuş fark yaratıyor orada. Bizim fark yaratması gerekenler ya yedek, ya sakat ya da formsuz. Bu kadar çok kolay golleri kaçırmak sadece şans ile açıklamak kolaycılık kank.

İmparatorun uzun süredir en büyük problemi kadrodaki inanılmaz dinamizm, dinamizm derken olumsuz bişey yani bir kadro ile bu kadar oynanmaz.

Hocam stoperde Luyindama ise o değilse Donk oynar birine ver formayı kalsın.
Emre K. 11 ise 11 dir değilse yedektir hocam.
Arda hamle oyuncusu mu yoksa 11 mi karar vermemiz gerek.
Etebo mu yoksa Taylan mı?? Birini seç artık Hocam kadro kim bilelim.
Böylece oyuncular hem yerini bilir hem işine odaklanır.

Kazanan kadro bozulmasım kabul ediyorum lakin kaybeden de bozulmasın bi 3 maç üst üste iyi kötü oynarken göremedik. Yinede saygılar Hocam

Ümidini kaybetme rengim.

Allah kerim fatih terim diyelim
yalak.jpeg

şampiyonluk için ortada büyük bir sıkıntı yok henüz

sakin kalmakta fayda var

ha seneye avrupa macerasını tartışalım diyorsak futbolu tartışalım diyorsak iş değişir
Avrupa hayal yahu. Hak verdiğim bir konu var hocaya: maddi yönden makas açıldı. Ama kendi ligimizde bu kadar madara olmak önce hocaya sonra yönetime yazar.

Hoca haftaya Donk'u yetiştirt sağlık heyetine oynat bi maç daha batıralım.Onyekuruyuda çek yedeğe koy ardayı sol öne.Bi maç daha kaybedelim de önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başlayalım.İnsanı isyan ettiriyorsun yeter be.

Avrupa hayal yahu. Hak verdiğim bir konu var hocaya: maddi yönden makas açıldı. Ama kendi ligimizde bu kadar madara olmak önce hocaya sonra yönetime yazar.

abi 3-4 ligle açıldı da çeklerle hırvatlarla belçikayla filan da açılmasın makas

ligde madara olmadık yav bir anda öne geçeriz daha çok var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt