Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi 3-4 ligle açıldı da çeklerle hırvatlarla belçikayla filan da açılmasın makas

ligde madara olmadık yav bir anda öne geçeriz daha çok var
Belçika da bizim dengimiz diyeceğimiz takımın bu sene sattığı oyuncudan elde ettiği gelir bizim 3-4 senelik transfer bütçemiz Emre.
Hırvatlar bu senelerde baya iyi topçular çıkarıyorlar, Çekler konusunda haklısın.

Hala niye bu kadar umutsuzluk var diye soranlar gördüm. Arkadaşlar yıllardır top oynamıyoruz farkında mısınız. Avrupa'ya da gidince rezil olup dönüyoruz. Taraftar sonunda yemişim şampiyonluğu nu diyecek zaten. İyi futbol istiyoruz sadece. Bu olsa zaten ligde açık ara şampiyon olucagiz.

Hala niye bu kadar umutsuzluk var diye soranlar gördüm. Arkadaşlar yıllardır top oynamıyoruz farkında mısınız. Avrupa'ya da gidince rezil olup dönüyoruz. Taraftar sonunda yemişim şampiyonluğu nu diyecek zaten. İyi futbol istiyoruz sadece. Bu olsa zaten ligde açık ara şampiyon olucagiz.

rengim bana diyorsan bunu herhalde şu forumda söylediklerini 7 düvelle çatışarak söyleyen benim

ama ortada şampiyonluğun gittiği yok

futbol konusuna gelirsek fikrim açık terim dahil 20 yerli hoca bir araya gelse iki alman beden hocasının futbol oyun yeterliliğine ulaşamaz

bundan sonra avrupada rakibimiz makedon gürcistan ekipleri filan zaten

Tudor'u beğenirsiniz beğenmezsiniz ama en son hangi maç şu şekilde rakibi boğan bir takım olduk?

hala şamp olabiliriz ama hoca yanliş tercihlere son vermesi lazim

İşini iyi yaptığın zaman zaten ödülü alıyorsun. Önce iş ahlakı olmalı, seyir zevki olmayan bir maçı ne yapayım arkadaş. Yunanistan bir ara şampiyon oldu, iğrenç bir futbolla ve dünya fütboluna iğrenç bir taktik hediye etti. İstediği kadar anlatsınlar şampiyon olduğunu, futbol severler lanetlemezse bile memnuniyet de duymayacaklar. Kapitalizm futbolu endüstriye dönüştürdü ve şimdi o futbolla taraftarı sömürüyor.. karşılığında ise korkunç bir futbol sunuyor..
eskiden ise sömürmeden seyir zevki yüksek maçlar izlettiriyordu. Maradona’nın Ronaldinho’nun messinin ronaldonun verdiği seyir zevki onları başkalaştırdı, yaşadıkları şampiyonluklar değil..
nihayetinde yarışta biri şampiyon olacak, bırakın da iyi futbolla olunsun. Ama artık herşey mübah. Topçu çıkmış başka takım için sevindim diyor, anlamı formasını terkettiğim takım için değil taraftarı olduğum takım oynadım demek oluyor? İşte bu şampiyon olalım şehveti hırsı bu noktaya getirdi taraftarı topçuyu bu hale... daha şikesine hakemine gelmedim bile...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence taraftardaki en büyük umutsuzluk sebebi Hocanın gereksiz inatlarıyla uğraşmaktan bıkmaları.Eskiden Fatih hocanın vardır bir bildiği diyorduk.Artık diyemiyoruz.Çünkü bazı tercihleri resmen inattan başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt