Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fena degil hem ulkeyi de biliyor (her gittigi takimi sampiyon yapiyormus)

1615230002307.png

İyi futbolu unuttuk resmen ama ülke içindeki kansizlarla savaşacak bir figurumuz yok maalesef..Keşke Hoca başkan olsa güzel futbol oynatacak birini bulsak şampiyonluğu galibiyeti falan geçtim resmen hasret kaldık güzel futbola geçen yıl 7-8 maç iyiydik onun dışında hatırlamıyorum epeydir eski Galatasaray gibi oynadığımız..

Bu savasma olayini neye bagdastiriyorsunuz anlamiyorum. Saha disinda bilmedigimiz silahli catismalar mi oluyor, Kurtlar Vadisi mi cevriliyor ? Öyle yada böyle sahada sonuclari alamazsan, yada pes edip havlu atarsan, elbette ki yara alirsin, gerilere düsersin, sezonlar cöpe gider.
Bildigimiz Fatih Terim bundan sonra takimi mental olarak son 13 haftaya en iyi sekilde hazirlar ve takim pes etmez. Son dakikalarda en azindan o galibiyet golünü atmak icin iyi bir mücadele vardi. Besiktas felan kesinlikle puan keybedecek daha. Hersey elimizde. Su iki macta puan kaybetmeseydik, Besiktas´in gelecek 4 maclik fikstüründen dolayi rahat sampiyon olurduk. Simdi zora girdi. Ama öncelikle pes etmemek lazim.

Son maclarda Klopp’un yaptigi hatalarinin aynisini yapiyor.

Degistirilmesi gereken sadece 1-2 oyuncu vardi. Hoca simdi kemoterapi uygularsa takim ölür.

GS taraftari daha akli basindadir diyorduk ama hic oyle degilmis burasi antu dan beter oldu.

Sezon bitsin o zaman istersiniz istifasini yada yeni hocayi. Simdi isteseniz ne olacak ?
iki gündür sövülmeyen bir Merto kaldı :asd: feleğimiz şaştı seri yaptıktan sonra gelen talihsizliklerden

Yalnız oyunculara küsüp oynatmıyor filan diye bilgi verenler var sağda solda bu doğruysa tam rezalet.

gerçek taraftar kötü günde belli olur reis
içinde olduğumuz durumun kötü gün veya iyi günle alakası olduğunu düşünmüyorum.Çoğu taraftara sorsan kopacaksak kopalım yarıştan bitsin bu çile derler.Herkesin isyan ettiği durum hocanın kuru inatları.Ben ki yılların terimcisiyim çoğu arkadaşımla terim yüzüne kavga ettim kaç kere.Ben bile hocanın formayı adaletli dağıtmadığına ikna oldum bu sene.Hoca inadından vazgeçsin doğruları yapmaya başlasın gerekirse küme düşelim yine Fatih hoca devam etsin takımın başında şikayet eden fenerlidir.

içinde olduğumuz durumun kötü gün veya iyi günle alakası olduğunu düşünmüyorum.Çoğu taraftara sorsan kopacaksak kopalım yarıştan bitsin bu çile derler.Herkesin isyan ettiği durum hocanın kuru inatları.Ben ki yılların terimcisiyim çoğu arkadaşımla terim yüzüne kavga ettim kaç kere.Ben bile hocanın formayı adaletli dağıtmadığına ikna oldum bu sene.Hoca inadından vazgeçsin doğruları yapmaya başlasın gerekirse küme düşelim yine Fatih hoca devam etsin takımın başında şikayet eden fenerlidir.

rengim ne fatihi ne terimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt