Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.843
- 102.024
- 5.238
adayınız var mı?kadın teknik direktör istiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adayınız var mı?kadın teknik direktör istiyoruz.
bu fena degil hem ulkeyi de biliyor (her gittigi takimi sampiyon yapiyormus)
Ekli dosyayı görüntüle 117166
küme düşür bizi hocam!bu fena degil hem ulkeyi de biliyor (her gittigi takimi sampiyon yapiyormus)
küme düşür bizi hocam!
gelsin. İMPARATORİÇE!Pas oyununu bozuk zeminde de oynatabiliyormus
Ekli dosyayı görüntüle 117168 Ekli dosyayı görüntüle 117169
yok ama birkac gundur kadınları cok övüyorlaradayınız var mı?
bir içim su, küme düşmeye razıyım kendisi ilebu fena degil hem ulkeyi de biliyor (her gittigi takimi sampiyon yapiyormus)
iki gündür sövülmeyen bir Merto kaldıGS taraftari daha akli basindadir diyorduk ama hic oyle degilmis burasi antu dan beter oldu.
Sezon bitsin o zaman istersiniz istifasini yada yeni hocayi. Simdi isteseniz ne olacak ?
feleğimiz şaştı seri yaptıktan sonra gelen talihsizliklerdenbir içim su, küme düşmeye razıyım kendisi ile
RezaletYalnız oyunculara küsüp oynatmıyor filan diye bilgi verenler var sağda solda bu doğruysa tam rezalet.
içinde olduğumuz durumun kötü gün veya iyi günle alakası olduğunu düşünmüyorum.Çoğu taraftara sorsan kopacaksak kopalım yarıştan bitsin bu çile derler.Herkesin isyan ettiği durum hocanın kuru inatları.Ben ki yılların terimcisiyim çoğu arkadaşımla terim yüzüne kavga ettim kaç kere.Ben bile hocanın formayı adaletli dağıtmadığına ikna oldum bu sene.Hoca inadından vazgeçsin doğruları yapmaya başlasın gerekirse küme düşelim yine Fatih hoca devam etsin takımın başında şikayet eden fenerlidir.gerçek taraftar kötü günde belli olur reis
içinde olduğumuz durumun kötü gün veya iyi günle alakası olduğunu düşünmüyorum.Çoğu taraftara sorsan kopacaksak kopalım yarıştan bitsin bu çile derler.Herkesin isyan ettiği durum hocanın kuru inatları.Ben ki yılların terimcisiyim çoğu arkadaşımla terim yüzüne kavga ettim kaç kere.Ben bile hocanın formayı adaletli dağıtmadığına ikna oldum bu sene.Hoca inadından vazgeçsin doğruları yapmaya başlasın gerekirse küme düşelim yine Fatih hoca devam etsin takımın başında şikayet eden fenerlidir.