- 12 Ocak 2013
- 50.750
- 60.080
- 4.323
Bugün ver istifanı kalan maçları kazanalım bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadromuz zayıf olmasa hocamız neler yapacak ama ışte kadro kötü bundesliga çok zor bir ligŞampiyonluğu alırken Fatih hoca alıyor da verirken niye Fatih hoca vermiyormuş? Emeklilik zamanı, torun sevme zamanı gelmiş de geçiyor bile. Hadi hoca tadında bırak, yeter artık.
Bu adam hep futbol cahiliydi zaten. Ama iste insan yonetimi iyi oldugu icin iyi kadrolarla bizim dandik ligimizde isi goturuyordu. Lakin artik kafası iyice gitmis, cok bariz bir sekilde mental problemleri var. Verdiği kararların hepsi yanlis.terimin tek olayı taraftarı gazlamasıydı taraftar olmayınca tam bir futbol cahili olduğu 2 sezonda da kabak gibi belli oldu.
Eurocuklar yetim mi kalsinBugün ver istifanı kalan maçları kazanalım bari.
Susgalatasaray'da bir hayalet dolaşıyor
Kovulmali diyordum ama kovulmamali. Bu eziyet tum taraftarlar hizaya gelene kadar devam etmeli. Etmeli ki bu futbol fakirinin bir daha adi gecmesin teknik adamlik yada baskalik icin.
Sözleşme imzalamasada diğerlerinde aynı seviyeye getiriyor zatenGitmesini istememde ki en büyük neden şudur ki Emre Akbaba,Donk,Ömer,Arda,Linnes,Şener,Emre Taşdemir gibi çöplerle sözleşme yenileme potansiyeline sahip olmasıdır.
belhanda denen çöpü iyiki kovdu yönetim yoksa onun da sözleşmesini uzatırdı.Gitmesini istememde ki en büyük neden şudur ki Emre Akbaba,Donk,Ömer,Arda,Linnes,Şener,Emre Taşdemir gibi çöplerle sözleşme yenileme potansiyeline sahip olmasıdır.