Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluğu alırken Fatih hoca alıyor da verirken niye Fatih hoca vermiyormuş? Emeklilik zamanı, torun sevme zamanı gelmiş de geçiyor bile. Hadi hoca tadında bırak, yeter artık.
Kadromuz zayıf olmasa hocamız neler yapacak ama ışte kadro kötü bundesliga çok zor bir lig

terimin tek olayı taraftarı gazlamasıydı taraftar olmayınca tam bir futbol cahili olduğu 2 sezonda da kabak gibi belli oldu.
Bu adam hep futbol cahiliydi zaten. Ama iste insan yonetimi iyi oldugu icin iyi kadrolarla bizim dandik ligimizde isi goturuyordu. Lakin artik kafası iyice gitmis, cok bariz bir sekilde mental problemleri var. Verdiği kararların hepsi yanlis.

Nasıl olsa maçlar seyircisiz, takıl kafana göre. Tribünde seyirci olsa görürdün ne olduğunu.

geçen haftaların üstüne hala etebo'yla 6 numara çıkan adam sahada hiçbir sonuç hak etmiyor demektir hocam kusura bakma. ha hakemlerin, mhk'nın, federasyonunun annesi belirsiz heriflerin tutumuna bir şey diyemiyorum ama sen o koltukta %80 de o gidişatı değiştirmek için varsın zaten. teknik direktörken yapamıyorsan ya başka makama geç ya da tatile çık hocam.

Ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum
Hayırlısı

takım sahada rezalet halde olmasına rağmen bi de her defasında 65-70. dakikaya kadar oyuncu değiştirmiyor ya en çok da ona sinir oluyorum. bu nasıl aptalca bir zihniyettir

Akbaba arda omer donk a sozlesme yenileyeceksen cevinden ver parasini

#CareÖmerErdogan hashtag kullanan taraftari gördüm

hocam tek bir şey söyleyeceğim ki hep söylediğim şey aslında

güzel tezgahla göreve geldin

güzelim tudor hocamızın emeğinin üstüne kondun

ama hazıra dağ dayanmazdı ki öyle oldu

tudorun takımını gün gün bitirdin sen de bittin

yolun açık olsun

mükemmel bir yeniden yapılanma yapmış takımımıza ve hocamıza kıyıp seni bize bu kez musallat eden medyaya ultraslana ve yönetime de ana avrat sövesim var

Kovulmali diyordum ama kovulmamali. Bu eziyet tum taraftarlar hizaya gelene kadar devam etmeli. Etmeli ki bu futbol fakirinin bir daha adi gecmesin teknik adamlik yada baskalik icin.

Aynı zamanda uzun zamandır savunup son dönemde pişman olanlara da ayrı bir ders olsun. Biz yıllardır eziyet çekiyoruz, biraz da onlar çeksin.

Gitmesini istememde ki en büyük neden şudur ki Emre Akbaba,Donk,Ömer,Arda,Linnes,Şener,Emre Taşdemir gibi çöplerle sözleşme yenileme potansiyeline sahip olmasıdır.
belhanda denen çöpü iyiki kovdu yönetim yoksa onun da sözleşmesini uzatırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt