Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendine gelsin diye aklınca mesaj vermeye çalışıyorŞu aralar bi de mostafayı oyundan çıkarmayı alışkanlık haline getirdi.
Sebep?Sene sonuna kadar devam etmeli
Daha iyisi olmayacak. Mevcut yönetime güvenmiyorum. Sene sonu hoca bırakmalı orası ayrı ama yeni yönetime bırakılmalı hoca seçimiSebep?
O kadar kötü bir td ki bu kadar kötü bir yönetimi arka planda bıraktı. Düşün artık gerisini.Kendimi yönetimin yerine koyuyorum. Ne kadar sövsek de etsek de adamlar 30 küsür oyuncuyu aldi mi FFP darbogazinda? Aldi.
Bu takimin 2-3 senedir bir duran top taktigi bile yok. Herhangi bir baskan olsa bu teknik direktörle 3.kez üst üste kaybetmek icin sezona girmez.
Bir baskan 3.kez 15-20 oyuncu alacagi transfer dönemine niye olur versin? Hangi malzemeyi getirirsen getir adam yemek yapmasini unutmus.
Terim'in futbol sansina gecen sene Basaksehir, bu sene de Besiktas sampiyon olacak gibi. Eger birinden birinde Fener olsaydi simdiye kadar coktan kovulmustu.O kadar kötü bir td ki bu kadar kötü bir yönetimi arka planda bıraktı. Düşün artık gerisini.
Sukurler olsun ki forumumuzun kalitesi diğer çöplüklerden yüksek renkdaş.Bu forum dışında, sosyal medya ve diğer galatasaray forumlarında hakkında en ufak eleştiri yok. Her şey yönetim ve hakemlerin suçu şeklinde bakıyorlar. Terime biat eden ciddi bir kitle var. Adam sezonu elleriyle verdi ya.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum, 2 aylığına sıradan bir td getir hikmet karaman ayarında bundan kötü olnaz daha da iyi olur. Bu adam futbolun temel kurallarını bilmiyor. Varsa yoksa kaos ve yıldızlar arkasına saklanma.Daha iyisi olmayacak. Mevcut yönetime güvenmiyorum. Sene sonu hoca bırakmalı orası ayrı ama yeni yönetime bırakılmalı hoca seçimi
Daha kotusude olmaz ki bundanDaha iyisi olmayacak. Mevcut yönetime güvenmiyorum. Sene sonu hoca bırakmalı orası ayrı ama yeni yönetime bırakılmalı hoca seçimi