Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimi yönetimin yerine koyuyorum. Ne kadar sövsek de etsek de adamlar 30 küsür oyuncuyu aldi mi FFP darbogazinda? Aldi.

Bu takimin 2-3 senedir bir duran top taktigi bile yok. Herhangi bir baskan olsa bu teknik direktörle 3.kez üst üste kaybetmek icin sezona girmez.

Bir baskan 3.kez 15-20 oyuncu alacagi transfer dönemine niye olur versin? Hangi malzemeyi getirirsen getir adam yemek yapmasini unutmus.

Kendimi yönetimin yerine koyuyorum. Ne kadar sövsek de etsek de adamlar 30 küsür oyuncuyu aldi mi FFP darbogazinda? Aldi.

Bu takimin 2-3 senedir bir duran top taktigi bile yok. Herhangi bir baskan olsa bu teknik direktörle 3.kez üst üste kaybetmek icin sezona girmez.

Bir baskan 3.kez 15-20 oyuncu alacagi transfer dönemine niye olur versin? Hangi malzemeyi getirirsen getir adam yemek yapmasini unutmus.
O kadar kötü bir td ki bu kadar kötü bir yönetimi arka planda bıraktı. Düşün artık gerisini.

O kadar kötü bir td ki bu kadar kötü bir yönetimi arka planda bıraktı. Düşün artık gerisini.
Terim'in futbol sansina gecen sene Basaksehir, bu sene de Besiktas sampiyon olacak gibi. Eger birinden birinde Fener olsaydi simdiye kadar coktan kovulmustu.

Bu forum dışında, sosyal medya ve diğer galatasaray forumlarında hakkında en ufak eleştiri yok. Her şey yönetim ve hakemlerin suçu şeklinde bakıyorlar. Terime biat eden ciddi bir kitle var. Adam sezonu elleriyle verdi ya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sukurler olsun ki forumumuzun kalitesi diğer çöplüklerden yüksek renkdaş.

Daha iyisi olmayacak. Mevcut yönetime güvenmiyorum. Sene sonu hoca bırakmalı orası ayrı ama yeni yönetime bırakılmalı hoca seçimi
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum, 2 aylığına sıradan bir td getir hikmet karaman ayarında bundan kötü olnaz daha da iyi olur. Bu adam futbolun temel kurallarını bilmiyor. Varsa yoksa kaos ve yıldızlar arkasına saklanma.

Hakemlerin etkisi mutlak. Bugün ama kendisinin tercihlerinden ve kötü futbolundan maalesef bizler bunu bile konuşamıyoruz.
Gedsonu hakemler ve yönetim mi defansa koymuş ?
Emre Akbaba ve Ömer, Arda ısrarlarının sebebi onlar mı ?
Taylan'ı covid öncesinde bir ara uzun süreli kesmişti ve sonra bazı dedikodular çıktı ve sonra kendi dedi.
Biz dinlendirdik diye, bunlar mı kesti. 11 oyuncu kurulamayacak bir kadro muydu.

Gitti en kötü kalecilerden birini aldırdı. Bugün bakıyorsunuz, TS, o beğenmediğimiz fb, ya bizim rakibimiz değil dediğimiz bjknin kalecilerine bakın...Bakın bir Allah aşkına. Biz böyle bir şeyde de misal en son ne zaman başarılı olduk.

Ozan Kabak sonrası kimi neyi parlattık. Bir söyleyin bana.
Kimi çıkardık alt yapıdan. Cezalar kesildi yerine daha beterleriyle 11ler kuruldu.
Onlar da bir iki hafta öncesi hata yapmış isimler. Örnek verecek olursak, Luyi ve Donk. Linnes ve Yedlin...
Şener aylardır top görmemiş adam. Yani şuradan birimiz TD olsak şu hataları yapmayız.

Gedson ve Taylan ile 11ler kurarken onu da yedik. Bunlarla da yani şampiyonluğu verdik zaten.
Bunu yapan hakemler mi, federasyon mu, rakipler mi. Şu anki formla eline bir Anadolu takımını verin düşürür zaten.
Bu tarz hataları yapan adam o kadrolarla öyle bir takımla şu kadrodan şikayet ediyor ve yetersiz diyorsa ligin sonunu göremez.

Kendimizi kandırmayı keselim. Son maça kadar sabrederim en kötü.
Giden gitti bakarım ama yeni gelecek yönetimin planları da önemli. Onlar çalışmaya şimdiden başlamalı ve TDden...

En buyuk hatasi her seyi kendisinin yapmaya calismasidir. Hem alt yapiyi hem ana kadroyu hem transferleri hem oyuncu izlemeyi yapamazsin hocam.
Bu takim alt yapidan en son ne zaman oyuncu cikardi?
Bu takimin bir pilot takimi niye yok?
Bu takimin dogru durust alt yapi sahasi niye yok
Bu takimin niye dogru durust oyuncu izleme eikibi ve sportif direktoru yok
Futbola dair bir suru soru var. bu dediklerim tabiki direkt hocayla ilgili degil ama camiadaki en güçlü insan hocayken babel ve falcao populism transferleri yerine alt yapiya tesis yapalim ya da norveçte pilot takim alalim diyebilir bize yol gösterebilirdi

Bence takıma verdiği zarar saha dışında da oldukça büyük. Bir yönetimin kendisiyle uyumlu çalışması neredeyse imkansız. Mustafa Cengiz ve yönetimini yerden yere vuralım ama özellikle 2 yıldır hoca kimi istedi ise aldılar neredeyse. Buna rağmen bu forum dışında sosyal medya da yönetim ilk suçlu hala sonra futbolcular. Siz kendinizi yönetim veya futbolcu yerine koyun rahatsız olmazmisiniz? Yukarıda bir kaç arkadaş ta yazmış. Futbolcular sanki mutsuz hocayı fazla sallamiyorlar felan bu yüzden işte. Adam futbol namına sahada varlık gösteremiyor sonra çıkıp yönetime laf çakıyor. Haklarımızı koruyamiyorlar . Bizim taraftar da sorgusuz sualsiz hemen fişini çekiyor yönetimin. Kesinlikle yönetimden de memnun değilim ama berbat bir yönetim de değil şimdi. Hoca birinci suçludur her türlü.

Bence devam etsin bu sene takiminin başında olsun ama ihaleyi başkasına yıkmak yok

Su saatten sonra artık birakmasi gerekiyor net..mental olarak bitmiş.. kararları sağlıklı değil..bence oyuncularda ne hocaya ne de oynatmak istediği oyuna güveniyor..ki zaten takımın düzgün çalışmadığı da açıkça görünüyor...
mevcut durumda istifasını istemek hakli bir talep iken buraya gelip geçmiş başarıları bile kötülemek saygısızca fütursuzca yazmak büyük edepsizlik..yok hep böyleydi yok geçmişte de yutturdu efsaneligi imparatorluğu.. ayıp yahu..tarihimizde onca kupada dominantligi sağlamamız da ciddi emeği olan yanına bile yaklaşan bir hoca yokken kalkıp bugünün durumundan pay çıkarıp o senelere laf atmak taraftar profilinin nerelere evrildiğini gosterir...iyi ki o başarıların ve zaferlerin olduğu dönemde sosyal medya yoktu...
Bugünümüze gelirsek fatih hocanın artık emekli olduğunu duyurup istifa etmesi sart.
Olmuyor olmayacak da günümüz futbolu değişen dinamiklerine ayak uyduramadi.bize yaşattığı başarılar ve kupalar için de vefalı taraftarlar icin bu kulübe kattıkları için her daim efsane olarak anılacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt