Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümüt Davala, Riera, Selcuk Inan veya Doktor.
Bunlar Galatasaray’da isleri yok.

Bunlardan nasil verim aliyoruz?
4 tane Co-Antrenörmü olur ?
Terim bayılır öyle Galatasaray’ın kasasından 50 kişiyi beslemeye. Sanki babasından miras şirketine adam istihdam ediyormuş kadar rahat. Birde başkan olmasını isteyenler var garip şekilde.

Burada yine az çok düşüncelerimizi demokratik bir ortamda söyleyebiliyoruz. Twitter'da hocayı en ufak eleştirenler linç yiyor. Sen ne anlarsın futboldan, senin hoca kadar faydan var mı bu kulübe, iyi gün taraftarı vs.

Bizi fenerden ayıran en büyük farklardan birisi, bizde başarısız olan, kupalar kazandırsa da, efsane olsa da gider. Bizi kimse diğer takımlar gibi bu sene şampiyon olmasak da olur canım gibi vasata alıştırmasınlar. Biz daima ileriye bakacağız, geriye değil. Geçmişteki kupaların şimdi ve gelecekte bize bir faydası olacak mı? Olmayacak. Bu devirde Şampiyonlar Ligi kupaları olan hocalar bile artık verimli değilse gözünün yaşına bakmadan gönderiyorlar. Mourinho çok kez kovuldu. Acaba taraftarlar diyor mudur Mourinho'nun geçmişte çok başarısı var bizde kalmaya devam etsin diye? Artık fayda sağlamıyorsa biletini kesiyorlar, ki doğrusu da bu zaten.

Hoca bizi küme düşürse de arkasındayız, takımın adını terimspor olarak değiştirelim, terim giderse takımı bırakırım gibi salakça şeyler söyleyenleri Ali Sami Yen görse kurduğum takımın taraftarlarına sokayım diye kulübü kapatırdı.

Profosyonel teknik ekip lazım. Bizde hoca nederse kafa sallayan adam dolu. Dogru dürüst antreman yaptıracak ekip lazim. Ayak tenisiyle olacak is degil bu. Hobi olarak yapsın hocamız ama emekli olarak
Gedson'u stoper baslatan teknik ekipte futbola dair KIRINTI bile yoktur..

Bari 3. Olsak onada razıyım. Bu kafayla trabzonda gececek bizi. Yine eleme maçları oynayacağız erken gireceğiz sezona
fatih hoca ve ekip gitsin de isterse 1.ön eleme turundan baslasinlar. yoksa seneye sag bekte yine sener, sol bekte ömer, orta sahada akbaba ve etebo'yu izleriz.

fatih hoca ve ekip gitsin de isterse 1.ön eleme turundan baslasinlar. yoksa seneye sag bekte yine sener, sol bekte ömer, orta sahada akbaba ve etebo'yu izleriz.
Hayir birde bu var. Bu çöp heriflerle sözleşme uzatacak ona yanıyorum. Olan Galatasarayima oluyor.

Bu takımın başında olmayı son dört senelik performansı ile hak etmiyor.

Transfer delisi olup futbol fakiri nasıl olunur gördük. Kimse FFP demesin çünkü bu koşullarda bile çok sağlam takviyeler yapıldı.Hiç bir rakibimizin kadrosu bizim kadar kağıt üzerinde iyi olmadı.

Berbat antremanlar her şeyin başlangıcı... Adele sakatlıkları dahil. Hep az koşan, az mücadele eden, ikili mücadele kazanamayan, defansta sürekli hatalar yapan, duran top kullanamayan, defanstan çıkarken aynı pas hatalarını yapan, ofansta bireysel oyuncular dışında hiç bir organizasyonun olmadığı iğrenç bir futbol izliyoruz.

Hakikaten bu sene son olsun.Bu takımın oynadığı futboldan tiksiniyorum.
+1905

kadroya iyi demek için kör olmak lazım ya da futbol cahili

Hoca bu sezon ekibi 2. yapıp bayrağı Okan'a teslim etmelidir, Okan ile Avrupa'da daha iyi skorlar alabilme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum ayrıca elde hiçte fena bir kadro yok 2-3 takviye ile oldukça güçlü konuma geliriz. Muslera-Yedlin-Luyindama-Marcao-Taylan-Feghouli-E.Kılınç ve bonservislerini alırsak Mohamed ve Onyekuru gibi çok iyi bir kadro temeline sahibiz. Van Aanholt-Salih ve Aytaç bu üç oyuncuyu bonservissiz kaparsak elde 14-15 kişilik kemik bir kadroyu oluşturmuş oluruz daha saymadığım Kerem-Oğulcan-Babel gibi isimlerde var sonuçta. Okan Buruk kendi istediği 3-4 oyuncuyu daha kadroya katıp son derece güzel bir kadroya ulaşabilir. Artık Avrupa'da elenmeye sevinmekten kurtulmamız lazım hem Avrupa hemde Türkiye Ligini bir arada götürmemiz gerekiyor. Fatih Hoca'nın devam etmesini hep istedim ama artık istemiyorum çünkü umut vermiyor daha genç ve başarıya aç isimleri denemek lazım.

Eskiden aptal saptal goller yesek bile biz eze eze cevirmesini bilirdik. Hoca sinekten yag cikarmasini bilirdi. Simdi first class ürün bile getirsen fayda etmiyor. Yeteneklerini kaybetmis. Fatih hoca teknik direktörlük yaparken agzi süt kokan cocuklar simdi Fatih hocadan puan aliyorsa hocamizin artik inzivaya cekilme vakti gelmis demektir. "Pazardan aldim Shaqiri, eve geldim 250 bin euroluk Necati" gibi sloganlari itin bir tarafina sokan hocamiz bu ligde baba forvet istatistigi yapmasi gereken isimlerden faydalanamiyor.

chp gibi muhalefet ediliyor
vasat anlamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt