Sen zaten ultraslansporlusun
Galatasaraylıyım kardeş sen dert etme
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen zaten ultraslansporlusun
Ettim artik kusura bakma
lafla değil icraatla gösterelimEttim artik kusura bakma
HER ZAMAN GALATASARAY
Gs icin icraatim bitmez benim konyalilafla değil icraatla gösterelim
Terim bayılır öyle Galatasaray’ın kasasından 50 kişiyi beslemeye. Sanki babasından miras şirketine adam istihdam ediyormuş kadar rahat. Birde başkan olmasını isteyenler var garip şekilde.Ümüt Davala, Riera, Selcuk Inan veya Doktor.
Bunlar Galatasaray’da isleri yok.
Bunlardan nasil verim aliyoruz?
4 tane Co-Antrenörmü olur ?
tırı vırıGs icin icraatim bitmez benim konyali
Gedson'u stoper baslatan teknik ekipte futbola dair KIRINTI bile yoktur..Profosyonel teknik ekip lazım. Bizde hoca nederse kafa sallayan adam dolu. Dogru dürüst antreman yaptıracak ekip lazim. Ayak tenisiyle olacak is degil bu. Hobi olarak yapsın hocamız ama emekli olarak
Bari 3. Olsak onada razıyım. Bu kafayla trabzonda gececek bizi. Yine eleme maçları oynayacağız erken gireceğiz sezonaGedson'u stoper baslatan teknik ekipte futbola dair KIRINTI bile yoktur..
fatih hoca ve ekip gitsin de isterse 1.ön eleme turundan baslasinlar. yoksa seneye sag bekte yine sener, sol bekte ömer, orta sahada akbaba ve etebo'yu izleriz.Bari 3. Olsak onada razıyım. Bu kafayla trabzonda gececek bizi. Yine eleme maçları oynayacağız erken gireceğiz sezona
Hayir birde bu var. Bu çöp heriflerle sözleşme uzatacak ona yanıyorum. Olan Galatasarayima oluyor.fatih hoca ve ekip gitsin de isterse 1.ön eleme turundan baslasinlar. yoksa seneye sag bekte yine sener, sol bekte ömer, orta sahada akbaba ve etebo'yu izleriz.
+1905Bu takımın başında olmayı son dört senelik performansı ile hak etmiyor.
Transfer delisi olup futbol fakiri nasıl olunur gördük. Kimse FFP demesin çünkü bu koşullarda bile çok sağlam takviyeler yapıldı.Hiç bir rakibimizin kadrosu bizim kadar kağıt üzerinde iyi olmadı.
Berbat antremanlar her şeyin başlangıcı... Adele sakatlıkları dahil. Hep az koşan, az mücadele eden, ikili mücadele kazanamayan, defansta sürekli hatalar yapan, duran top kullanamayan, defanstan çıkarken aynı pas hatalarını yapan, ofansta bireysel oyuncular dışında hiç bir organizasyonun olmadığı iğrenç bir futbol izliyoruz.
Hakikaten bu sene son olsun.Bu takımın oynadığı futboldan tiksiniyorum.