Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemler ve federasyon ortaya atılıyor haklı olarak. Bunu kim inkar edebilir ki? Özellikle yalının çocuğu geldikten sonra öyle bir çıkar çevresi kurdu ki, Türk futbolu artık Koç’un oğluna yaranma sporu oldu.
Peki her şey hak ve adalet çerçevesinde olsa bu futbolla bir yere varabilir miydik? Hiç zannetmiyorum. İşte tartışmaya açtığımız konu tam da burası.

Bize yapılan haksızlıklara emin olun en çok sevinen FT’dir. Çünkü başarısızlığını örtbas edip konuyu başka yerlere çekmek için fırsat buldu.

Adaletli olunsa FT’nin şampiyon olacağına inanan var mı gerçekten?

sub-buzz-15909-1481645256-5.png

Öyle bir Fenerasyon var ki karşımızda!!

-Avrupa'da bile maçlarımıza müdahale edip 5-6 gol yedirmeden eve dönmemize izin vermiyor.

-6 maçta atak yapmamıza izin vermiyorlar sadece 1 gol atmamıza izin verdiler.

- bütçesi bizim çeyreğimiz olan Rangers'a elenmemizi sağlıyor

- o kadar rezil bir Fenerasyon ki; transfer yapmamıza bile izin vermiyor.oysa izin verse
Süper Star mensah'i 5 m€, Kahveci İrfan'i 10m€ alacaktık ne güzel!!

Tabi birde vasıfsız yönetim var,onlar da Akbaba, şener, Ömer,arda,donk gibi takımın yıldız isimleri ile sözleşme uzattirmiyor!!

Resmen şer cephesi ile mücadele ediyor hocamız!!

Burda ve sosyal medyada bir ton masraf yapıyor trollere masrafı çok, hocamız aç mı kalsın?
Arkasında duralım lütfen!!

hoca bu yönetimden çok şikayetçiyse 4 senedir niye çalışıyor bunlarla istifa eder olur biter. galatasaray' ın haklarını savunmak için orada duruyor iddiaları ise bana, hani şu fb' yi küme düşürmeyip üstüne play off icat eden federasyona güle oynaya imza atmaya gittikten sonra pek inandırıcı gelmiyor.
Taraftara söz verdiği için ve kendisine sözünü tutmak yakışır.

Galatasaray'da sürpriz istifa kararı. Fatih Terim'in Florya'daki ekibinde yer alan önemli isimlerden Galatasaray futbol A Takımı İletişim Koordinatörü Aslı İşliel Kaşeler görevinden istifa etti.

Hande Sümertaş'ın istifasının ardından Kaşeler'in Terim'in ekibinden ayrılması büyük sürpriz olarak nitelendirildi.

Galatasaray'da sürpriz istifa kararı. Fatih Terim'in Florya'daki ekibinde yer alan önemli isimlerden Galatasaray futbol A Takımı İletişim Koordinatörü Aslı İşliel Kaşeler görevinden istifa etti.

Hande Sümertaş'ın istifasının ardından Kaşeler'in Terim'in ekibinden ayrılması büyük sürpriz olarak nitelendirildi.
Bunlada mi kavga etmiş kavgacitor

Antrenmanlarda ayak tenisi, 5'e 2 top kapmadan başka bir halt uygulamazsan takım neden bu halde diye çok düşünmemek lazım.

Mohamed ve Onyekuru ilk haftalarda fırtına estiriyordu, Fatih hoca antrenmanı yiyince onlar da saldı. Çünkü bu takımın antrenmanlarında bir halt çalışılmıyor. Ayak tenisi, pasta kesme merasimi ve kapanış. Sonra oyuncuların maçlarda dili dışarıdan, eli belinden ayrılmıyor.

Tudor takımı savaşa hazırlar gibi askeri antrenmanlar yaptırıyordu. İlk 8 haftada makine gibi takım vardı. O takım değil 90 dakika, 120 dakikayı bile çıkarırdı. Ama Fatih hocanın takımları dakika 70 olunca çöküyor. Ligin son dakikalarında en çok gol yiyen takımımız. Bunu, antrenmanlarda adam gibi çalışılmamasına bağlıyorum. Son dakikalarda bu kadar gol yemeseydik şu an lider bile olabilirdik.

Fatih hocadan cok fatih hocaci olanlardan korkmak lazim.

Yollar bir an önce ayrilmali. Ligin en kötü antrenman yaptiran hocalari bizde. Duran top organizasyonu desen yok. Takim ne zaman sahaya ciksa ilk kez birlikte oynuyormus gibi görünüyor.
Ft gittikten sonra gelen td icin cok tehlikeli günler görüyorum ftciler adamı rahat bırakmıyacak tudora yaptıkları gibi!!

Ellerinde savunacak bir sey kalmadigindan son donemde güçlü/iyi yönetim algısı pompalanıyor. Sahadaki bok gibi futbolun sorumlusu yönetim ya tabi.
Hoca yönetimi götürüyor diyenler var rengim. Belhanda hamlesinden sonra yönetime bilemiş iyice diyenler gordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt