Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Hangisi ?
Hepsi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi ?
Sağlığı mağlığı kalmadı bu işin dostum bu kadar benim üstüme gelinde çoktan bırakır giderdim ama hoca da artık mantıklı kararlar alamıyor sene sonuna kalmadan istifa en hayırlısıYorulmasini istemeyiz sağlık herşeyden onemli
HahahahahahahahahahahahahahahahahaHocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Taraftara söz verdiği için ve kendisine sözünü tutmak yakışır.hoca bu yönetimden çok şikayetçiyse 4 senedir niye çalışıyor bunlarla istifa eder olur biter. galatasaray' ın haklarını savunmak için orada duruyor iddiaları ise bana, hani şu fb' yi küme düşürmeyip üstüne play off icat eden federasyona güle oynaya imza atmaya gittikten sonra pek inandırıcı gelmiyor.
Bunlada mi kavga etmiş kavgacitorGalatasaray'da sürpriz istifa kararı. Fatih Terim'in Florya'daki ekibinde yer alan önemli isimlerden Galatasaray futbol A Takımı İletişim Koordinatörü Aslı İşliel Kaşeler görevinden istifa etti.
Hande Sümertaş'ın istifasının ardından Kaşeler'in Terim'in ekibinden ayrılması büyük sürpriz olarak nitelendirildi.
Ft gittikten sonra gelen td icin cok tehlikeli günler görüyorum ftciler adamı rahat bırakmıyacak tudora yaptıkları gibi!!Fatih hocadan cok fatih hocaci olanlardan korkmak lazim.
Yollar bir an önce ayrilmali. Ligin en kötü antrenman yaptiran hocalari bizde. Duran top organizasyonu desen yok. Takim ne zaman sahaya ciksa ilk kez birlikte oynuyormus gibi görünüyor.
galasevgisi hesabı tarafından hunharca savunuluyor
bu hesabın sahibi kımdır?
transferlerimizi bile bilen bu hesap kimindir
Hoca yönetimi götürüyor diyenler var rengim. Belhanda hamlesinden sonra yönetime bilemiş iyice diyenler gordum.Ellerinde savunacak bir sey kalmadigindan son donemde güçlü/iyi yönetim algısı pompalanıyor. Sahadaki bok gibi futbolun sorumlusu yönetim ya tabi.
Akp seçmeninden farkları yok rengim.Hoca yönetimi götürüyor diyenler var rengim. Belhanda hamlesinden sonra yönetime bilemiş iyice diyenler gordum.
galasevgisi hesabı tarafından hunharca savunuluyor
bu hesabın sahibi kımdır?
transferlerimizi bile bilen bu hesap kimindir
Sakal bırakıyordur şimdi antrenmanda üzgün yıkık pozu vermek için, sonrada gelecek senenin planlamasını yapar.
Yazık gerçekten. Tamamen taraftara oynuyor, şampiyonluk gitmiş ama hala taraftara oynama önümüzdeki seneyi kurtarma peşinde. Şimdi adam sakal bırakamaz mı kardeşim diye saldırırlar.