Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tespitin dibi..Cengizi hedef gösteren bununla Apo değilse bende neyim.Adam kulübü egolarını tatmin etmek için kullanıyor .Adamın TD ile işi yokBabasının çiftliği. Istifa felan etmez. Arkasında hala kerizler var ve koltuğu sallanan başkan var.
Hedef M. Cengiz..
Halbuki bizi bu duruma sokan Fatih Terim'den başkası değildir.
Bugun bakalım bize ne süpriz yapacak ciftligindeFT bey bugün yine mest edecek misiniz bizleri?
Dün başlayan tiyatroyu bugun kendisi de devam ettirecek. Bi açiklama bekliyorum.
Buradan takimi alip sampiyon da yapsan, 7.de yapsan sana yazar hoca.
Şener falan forvet olabilir.Bugun bakalım bize ne süpriz yapacak ciftliginde
sucukçu tayfanın 4 ffp yılında 2 şampiyonluk yaşayan başkanı istifaya çağırması
Kaleyede sokabilirŞener falan forvet olabilir.
Şimdi otel'de oturmuş;
maçtan sonra abuk subuk ağız burun mimikleri ile suçu kime yükleyeceğinin bahanelerini düşünüyordur.
Ben sayayım şimdiden bir kaçını.
- Pandemi
- fenerasyon
- hakemler
- transfer eksikliği
- fikstür ( yoğun maç temposu)
Birde en son başkana laf çakar ve taraftara yem eder.
Yeni başkan adayları ay göz kırpar aynı zamanında tüpçü'ye kirptiği gibi![]()
''Yalniz birakildim'' , ''ben taraftara soz verdim'' , ''aslolan Galatasaraydir'' , ''suclu benim '' felan gibi mesajlar verip ustune birde tweet attimi bizim saf taraftarimiz yine hashtag acip #FatihTerimYalnizDegildir show yapar merak etme. Ondan sonra hocanin 2 hafta eli daha rahatlar bu taraftar varken daha cok ekmegini yer hocamiz.
Ekli dosyayı görüntüle 120182
abi ne hos ya maglup oluyor hemen saga sola ates puskuruyor herkese salliyor bahaneler mahanelerHele Twitter ortami fena, adamlar nerdeyse allah diye tapiyor terime.