Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım bugün ki sürprizi ne
Babasının çiftliği. Istifa felan etmez. Arkasında hala kerizler var ve koltuğu sallanan başkan var.

Hedef M. Cengiz..

Halbuki bizi bu duruma sokan Fatih Terim'den başkası değildir.
Tespitin dibi..Cengizi hedef gösteren bununla Apo değilse bende neyim.Adam kulübü egolarını tatmin etmek için kullanıyor .Adamın TD ile işi yok

Dün başlayan tiyatroyu bugun kendisi de devam ettirecek. Bi açiklama bekliyorum.

Buradan takimi alip sampiyon da yapsan, 7.de yapsan sana yazar hoca.

Dün başlayan tiyatroyu bugun kendisi de devam ettirecek. Bi açiklama bekliyorum.

Buradan takimi alip sampiyon da yapsan, 7.de yapsan sana yazar hoca.

hoca ile yollari ayrimak gerek faydasindan cok zarar oluyor ve bu donmez.

Bence Unal Aysal doneminde oldugu gibi yeni yonetim yeni hoca yeni oyuncular ile silbastan yapmamiz lazim , kulubun uzerinde cok olumsuz hava var bu hava ile basari yakaliyamayiz

FFP bitti
Mali krizi kemer sıkarak ve yine de sana elinden geldiğinci kaliteli futbolcular alan yönetim ile de işin bitti
Takım da performans düşüklüğü
Boş üyelerin aptalca açıklamaları,
sucukçu tayfanın 4 ffp yılında 2 şampiyonluk yaşayan başkanı istifaya çağırması
kukla damadın başkan olmak istemesi inadı
Hayırdır hoca? önceki dönemlerinde abuk subuk onlarca transfere harcattığın paralar yetmedi şimdi hazır ffp bitmişken mali tarafı düşünmeyip sadece kendi imajına bakacak bir yönetim mi istiyorsun?

Şimdi otel'de oturmuş;

maçtan sonra abuk subuk ağız burun mimikleri ile suçu kime yükleyeceğinin bahanelerini düşünüyordur.

Ben sayayım şimdiden bir kaçını.

- Pandemi
- fenerasyon
- hakemler
- transfer eksikliği
- fikstür ( yoğun maç temposu)

Birde en son başkana laf çakar ve taraftara yem eder.
Yeni başkan adayları ay göz kırpar aynı zamanında tüpçü'ye kirptiği gibi ;)

Şimdi otel'de oturmuş;

maçtan sonra abuk subuk ağız burun mimikleri ile suçu kime yükleyeceğinin bahanelerini düşünüyordur.

Ben sayayım şimdiden bir kaçını.

- Pandemi
- fenerasyon
- hakemler
- transfer eksikliği
- fikstür ( yoğun maç temposu)

Birde en son başkana laf çakar ve taraftara yem eder.
Yeni başkan adayları ay göz kırpar aynı zamanında tüpçü'ye kirptiği gibi ;)

''Yalniz birakildim'' , ''ben taraftara soz verdim'' , ''aslolan Galatasaraydir'' , ''suclu benim '' felan gibi mesajlar verip ustune birde tweet attimi bizim saf taraftarimiz yine hashtag acip #FatihTerimYalnizDegildir show yapar merak etme. Ondan sonra hocanin 2 hafta eli daha rahatlar bu taraftar varken daha cok ekmegini yer hocamiz kulubun.

1618660733221.png

''Yalniz birakildim'' , ''ben taraftara soz verdim'' , ''aslolan Galatasaraydir'' , ''suclu benim '' felan gibi mesajlar verip ustune birde tweet attimi bizim saf taraftarimiz yine hashtag acip #FatihTerimYalnizDegildir show yapar merak etme. Ondan sonra hocanin 2 hafta eli daha rahatlar bu taraftar varken daha cok ekmegini yer hocamiz.

Ekli dosyayı görüntüle 120182

Hele Twitter ortami fena, adamlar nerdeyse allah diye tapiyor terime.

Hele Twitter ortami fena, adamlar nerdeyse allah diye tapiyor terime.
abi ne hos ya maglup oluyor hemen saga sola ates puskuruyor herkese salliyor bahaneler mahaneler
ustune birde ceza yiyor 2 hafta takimi yanliz birakiyor hayir yardimcisi iyi olsa birsey demiyecemde Levent ondan da beter
takim zaten bok gibi oynatiyor ve yanlis 11 filan seciyor ama halen fan boylari efsanemiz cart curt deyip duruyor.

iki laf ile taraftar hemen auuwww oowww efsanemiz seni yedirmeyiz felan filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt