Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.822
- 2.349
- 1.913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beşiktaş'ı yenip eski evlat emre'yi şampiyon yapacak gibi duruyor.
Maçın sonucu belli renkdaş.Maç sonucunu bekleseydik![]()
Babasının çiftliği. Istifa felan etmez. Arkasında hala kerizler var ve koltuğu sallanan başkan var.Yenilir hatta puan kaybedersek istifa edicek gibi bir his var içimde
Yangın yapmasak mı renktaş kenetlenelim falan hani konstrasyon falanMaçın sonucu belli renkdaş.
Tamamıyla suçu hocaya yıkmayı çok doğru bulmuyorum açıkçası renkdaş . Hatırladığım en saçma sezonu yaşıyoruz yönetim resmen futbol birimine savaş açmış durumda adam en son kalkıp tffyi savundu yani bunun ötesi olduğunu sanmıyorum yani . Hoca suçsuz mu tabi ki değil Ömer bile tek başına yeterli bir suç ama dediğim gibi tek başına bütün suçu yüklemek bence doğru değilBabasının çiftliği. Istifa felan etmez. Arkasında hala kerizler var ve koltuğu sallanan başkan var.
Hedef M. Cengiz..
Halbuki bizi bu duruma sokan Fatih Terim'den başkası değildir.
Tdmiz ve topcu kardeşlerimiz benim kadar konsantre olsalardı su anda namağlup liderdik zati renkdaş. Yarın gene iğrenç bir futbolla rahat bir mağlubiyet alacağız. Sonra da yazılan senaryoya uygun olarak tdmiz başkana sallayacak.Yangın yapmasak mı renktaş kenetlenelim falan hani konstrasyon falan
İnşallah tersi olur diyelim renkdaş olumlu mesajlar verelim maç öncesi yangını sonrasına bırakalımTdmiz ve topcu kardeşlerimiz benim kadar konsantre olsalardı su anda namağlup liderdik zati renkdaş. Yarın gene iğrenç bir futbolla rahat bir mağlubiyet alacağız. Sonra da yazılan senaryoya uygun olarak tdmiz başkana sallayacak.
Tamam rengim senin icin mac sonuna kadar ara veriyorumİnşallah tersi olur diyelim renkdaş olumlu mesajlar verelim maç öncesi yangını sonrasına bırakalım
Yahu 'FATIH TERIM ADALETIN OLDUĞU YERDE VAR' diyen adam 3 ay sonra aynı kişilerle imza töreninde sırıta sırta 5+2 yıllık sözleşme imzaladı.Terim düşmanlığından akıl tutulması yaşayanlar var..terim başarısız bırakmalı mi evet katılıyorum..
Ama Mustafa cengiz in neyi ni savunuyorsunuz arkadaşlar.. asıl mesele futbolculara sallaması değil.. tff ve yönetim kurulunun iyi niyetli olduğunu söylemesi.. bir kim ne derse desin diye ekliyor bu cümlesinden sonra.. aleni savunuyor tff yi..yani şu soylem başlı başına istifa sebebi bana göre..yahu tff kurulları nin yapmadığı pislik kalmamisken kalkıp iyi niyetliler tanıdığım insanlar diyip ama kalkip futbolculara sallarsan o koltukta bir dakika dahi durmaman gerek..
beşiktaş'ı yenip eski evlat emre'yi şampiyon yapacak gibi duruyor.
O dönem siyasetin de ciddi etkisi vardi hocayı milli takıma getirmek için..tabi hocanın milli takımı da galatasaray i da birlikte calistiririm egosunu yok sayamayiz..Ünal Aysal'ın da fatih hoca ile çalışmayı istemediği belliydi..iki egonun savaşı ile zararlı galatasaray çıkmıştır.o dönem fatih hocanın oyle masum olmadığı aşikardır..aynı şekilde başkan aysal da net hatalıdır..Yahu 'FATIH TERIM ADALETIN OLDUĞU YERDE VAR' diyen adam 3 ay sonra aynı kişilerle imza töreninde sırıta sırta 5+2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ne hocası?