Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beşiktaş'ı yenip eski evlat emre'yi şampiyon yapacak gibi duruyor.
2020-10-07 (33).webp

Yenilir hatta puan kaybedersek istifa edicek gibi bir his var içimde
Babasının çiftliği. Istifa felan etmez. Arkasında hala kerizler var ve koltuğu sallanan başkan var.

Hedef M. Cengiz..

Halbuki bizi bu duruma sokan Fatih Terim'den başkası değildir.

Babasının çiftliği. Istifa felan etmez. Arkasında hala kerizler var ve koltuğu sallanan başkan var.

Hedef M. Cengiz..

Halbuki bizi bu duruma sokan Fatih Terim'den başkası değildir.
Tamamıyla suçu hocaya yıkmayı çok doğru bulmuyorum açıkçası renkdaş . Hatırladığım en saçma sezonu yaşıyoruz yönetim resmen futbol birimine savaş açmış durumda adam en son kalkıp tffyi savundu yani bunun ötesi olduğunu sanmıyorum yani . Hoca suçsuz mu tabi ki değil Ömer bile tek başına yeterli bir suç ama dediğim gibi tek başına bütün suçu yüklemek bence doğru değil

Yangın yapmasak mı renktaş kenetlenelim falan hani konstrasyon falan
Tdmiz ve topcu kardeşlerimiz benim kadar konsantre olsalardı su anda namağlup liderdik zati renkdaş. Yarın gene iğrenç bir futbolla rahat bir mağlubiyet alacağız. Sonra da yazılan senaryoya uygun olarak tdmiz başkana sallayacak.

Tdmiz ve topcu kardeşlerimiz benim kadar konsantre olsalardı su anda namağlup liderdik zati renkdaş. Yarın gene iğrenç bir futbolla rahat bir mağlubiyet alacağız. Sonra da yazılan senaryoya uygun olarak tdmiz başkana sallayacak.
İnşallah tersi olur diyelim renkdaş olumlu mesajlar verelim maç öncesi yangını sonrasına bırakalım

Terim düşmanlığından akıl tutulması yaşayanlar var..terim başarısız bırakmalı mi evet katılıyorum..
Ama Mustafa cengiz in neyi ni savunuyorsunuz arkadaşlar.. asıl mesele futbolculara sallaması değil.. tff ve yönetim kurulunun iyi niyetli olduğunu söylemesi.. bir kim ne derse desin diye ekliyor bu cümlesinden sonra.. aleni savunuyor tff yi..yani şu soylem başlı başına istifa sebebi bana göre..yahu tff kurulları nin yapmadığı pislik kalmamisken kalkıp iyi niyetliler tanıdığım insanlar diyip ama kalkip futbolculara sallarsan o koltukta bir dakika dahi durmaman gerek..

Terim düşmanlığından akıl tutulması yaşayanlar var..terim başarısız bırakmalı mi evet katılıyorum..
Ama Mustafa cengiz in neyi ni savunuyorsunuz arkadaşlar.. asıl mesele futbolculara sallaması değil.. tff ve yönetim kurulunun iyi niyetli olduğunu söylemesi.. bir kim ne derse desin diye ekliyor bu cümlesinden sonra.. aleni savunuyor tff yi..yani şu soylem başlı başına istifa sebebi bana göre..yahu tff kurulları nin yapmadığı pislik kalmamisken kalkıp iyi niyetliler tanıdığım insanlar diyip ama kalkip futbolculara sallarsan o koltukta bir dakika dahi durmaman gerek..
Yahu 'FATIH TERIM ADALETIN OLDUĞU YERDE VAR' diyen adam 3 ay sonra aynı kişilerle imza töreninde sırıta sırta 5+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Ne hocası?

Yahu 'FATIH TERIM ADALETIN OLDUĞU YERDE VAR' diyen adam 3 ay sonra aynı kişilerle imza töreninde sırıta sırta 5+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Ne hocası?
O dönem siyasetin de ciddi etkisi vardi hocayı milli takıma getirmek için..tabi hocanın milli takımı da galatasaray i da birlikte calistiririm egosunu yok sayamayiz..Ünal Aysal'ın da fatih hoca ile çalışmayı istemediği belliydi..iki egonun savaşı ile zararlı galatasaray çıkmıştır.o dönem fatih hocanın oyle masum olmadığı aşikardır..aynı şekilde başkan aysal da net hatalıdır..
Senin savunduğun Mustafa cengizin de net hataları vardır.. senin hocana sallayan ali koç ile o dönemde kol kola çekilen fotolar.hasan kartal denen Galatasaray düşmanı herife Ali Sami Yen stadında plaket verilmesi..2 sene şampiyonlar liginden gelen paralar ve derneği borclandirarak sportif a.s yi karlı göstermesi de göz boyamasin hiç..bu devre arası dışında her sene transfer donemlerindeki becerisizlikler bunlar hemen unutulmuş..ve bence en önemlisi özellikle 2 yildir tff ve kurullarının senin hocana,oyuncularına,takımına alenen hakkaniyet içermeyen cezalar ile hakem operasyonları çekilmesine karşı hakkımızın savunmasını geçtik bir de üstüne tff yi ve yönetim kurulunu iyi niyetli insanlar olarak görmesini nereye koyacağız..bunu da medya da açık açık beyan etmesinin savunulacak tarafı var mi..fatih terim e gitti tff ile imzaladı ne hocası derken aynı organize kötülüğün organizatörü tff yi aklayan Mustafa cengiz i guzelliyorsun..sonra da bizim derdimiz takım diyorsunuz..bence bu kadar uçlarda kutuplaşmanın mantığı yok..fatih terim 2 senedir net başarısızdir bırakmalı hem emekli olduğunu da belirterek..ama ayni şekilde Mustafa cengiz ve yönetimi de net kötü bir yonetim sergilemiştir hakkımızı hiç bir şekilde savunamamistir..ve bir daha aday bile olmamalıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt