Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahbap ,Torunu sehzade Yaman hazretleri büyüyüp hoca olana kadar ,imparator torununu floryada sevmelidir.

@Mustafa Alp Demirci rengdasımla beraber kulubumuzde cumhurbaskanligi rejimine geçilmesi kararını aldik. Monarşiyle gelinen durum ortada.

Kulubumuzun 1. Cumhurbaşkanı Sayın Okan Buruk beye yeni görevinde başarılar dileriz.

güzle anlatmış evet

terimin hem futbolcu hem td hem de başkan olarak başarılar kazanması kesinlikle müthiş olur

ama terim başkan olunca veya bahsettiği gibi sportif kısmın başında olursa sahadan elini ne kadar çeker

ekip kuracaksa bunu arda filan gibi ortak sevdiği insanların aracılığı ile kulübe geri getirteceği adamlarla mı yapacak gerçekten profesyonel bir kadro ile mi

bunlar büyük soru işareti

Görüyoruz çıkan başkan adaylarını. Son yıllardaki başkanları. Seçim siyaseti hariç bir şey yapmıyorlar. Sportif başkanlık gibi bir görev tanımı Fatih Terim'e uygun. Kuracağı ekip Arda mı olur Okan mı olur bilemem. Ama Avrupai bir modele ancak o şekilde geçeriz gibime geliyor.

Ya çok değil 4-5 hafta önce milli maç arasında tamam lan kafayı değiştireyim futbol oynamamız lazım diyip geçen 1 aylık sürede son şampiyonluk gibi yükselen bir trende girsek herkes hocanın arkasında tekrar duracak ama bahanetör oldu başımıza. Rezilin rezili oynadığımız maçlarda ben oyunu beğendim şu şöyle olsaydı top donk'un götüne çarpsaydı gibi bahaneler aradığı sürece arkasında duran herkes teker teker terkedecek.
Yıllardır bu yüzden eleştiriyoruz, eleştirilere kulak verdikçe kendini düzeltirsin. Kimse eleştirmesin, 5 sene şampiyon olmasak bile şans vermeyelim mi dediğimiz sürece en çok terimciyim diye geçinen eleştiriden koruyanlar hocaya zarar verdiler.

Bu haber doğruysa ölene kadar Fatih Terim!

Ömer Erdoğan var bu tanıma uyan. Ne dersin kaldırabilir mi bu ağır yükü?..İnsan ilişkileri filan çok önemli, şu ana kadar gayet olumlu izlenim edindim ama çok da bilemiyorum doğrusu...

Ömer Erdoğan var bu tanıma uyan. Ne dersin kaldırabilir mi bu ağır yükü?..İnsan ilişkileri filan çok önemli, şu ana kadar gayet olumlu izlenim edindim ama çok da bilemiyorum doğrusu...

Üç büyüklerden denmiş hocam bilmiyorum. Yoksa Ömer Erdoğan baskıyı kaldırırsa çok iyi. Lakin Fatih Terim yiyen bir taraftar grubu var. Kolay değil.

Ömer Erdoğan' dan başka Rıza Çalımbay var ki iş ahlakıyla filan itiraz etmem. Önemli bulmasam da belirteyim, çocukluktan Galatasaraylı olduğunu net biliyorum. Bülent Uygun, Çağdaş Atan olmaz, H. hamzaoğlu zor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt